29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

ΜΠΕΡΓΚ: Συμφωνήσαμε και συνεχίζω στην Ομόνοια

By on 18 Μαρτίου, 2021 0 2322 Views

Διαβάστε τι δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ στην διάσκεψη τύπου μετά τη νίκη της Ομόνοιας..

“Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι. Ισορροπημένο παιχνίδι. Δεν μπορούμε κάθε παιχνίδι να έχουμε την ίδια απόδοση, δεν είναι εφικτό αυτό. Δείξαμε χαρακτήρα, πίστη για να παλέψουμε και να πάρουμε τη νίκη. Ωραίο τέρμα, ωραία πάσα από τον Φώτη και ωραίο τελείωμα από τον Τζιωνή. Είναι πολύ δύσκολα τα παιχνίδια. Τώρα η διακοπή, έχουμε πολλούς διεθνείς σε όλο τον κόσμο, θα επιστρέψουμε για την τελική μάχη για το πρωτάθλημα.”

“Η ΑΕΚ έκανε ένα ποιοτικό παιχνίδι, άλλαξε την εντεκάδα της. Δεν ήμασταν και εμείς στο δικό μας επίπεδο. Είναι φυσιολογικό. Κρατηθήκαμε στις δύσκολες στιγμές και επιβραβευτήκαμε στο τέλος με ένα ωραίο γκολ”

“Ο Λοϊζου έδειχνε κουρασμένος, στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός. Μου φάνηκε κουρασμένος. Ένιωσα πως σαν ομάδα χρειαζόμασταν φρεσκάδα. Είχαν ένα πολύ ωραίο συνδυασμό στο γκολ. Ο Μαρίνος έχει παίξει πολλά παιχνίδια. Ήταν ο match… winner ο Μαρίνος. Χρειάζονται όλοι οι ποδοσφαιριστές. Δεν είναι μόνο οι έντεκα.”

“Έχουμε συμφωνήσει για να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Έμειναν οι υπογραφές.  Όταν ετοιμαστούν τα συμβόλαια θα υπογράψω. Θα παραμείνω και τη νέα χρονιά. Είναι πολύ ωραία εδώ. Ένας καλός χώρος για να εργάζεσαι. Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν είχαμε τον κόσμο μας. Εύχομαι σύντομα να τους έχουμε”.