28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Η διοίκηση δεν χρειάζεται να περιμένει στο τέλος να αποφασίσει για το συμβόλαιο Κετσπάγια

Η διοίκηση δεν χρειάζεται να περιμένει στο τέλος να αποφασίσει για το συμβόλαιο Κετσπάγια

By on 18 Μαρτίου, 2021 0 2811 Views

Ο παλίμαχος ποδοσφαιριστής και αρχηγός της Aνόρθωση, Νίκος Νικολάου, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0) αναφέρθηκε και στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Τιμούρ Κετσπάγια, αφού πρώτα του ευχήθηκε για τα γενέθλιά του.

«Να ευχηθώ χρόνια πολλά στον Τιμούρ και δημόσια. Δεν χρειάζεστε εμένα για να μιλήσω για τον Τιμούρ. Πλέον, με τα χρόνια που έχουμε περάσει, τα έργα μιλούν από μόνα τους και τα λόγια είναι περιττά»

Τι κρατά από τον Τιμούρ: «Όταν μιλούμε για τον Τιμούρ πρέπει να εκτιμούμε αυτό που κάνει. Αυτό που κρατώ εγώ είναι τον καθαρό του χαρακτήρα. Είναι αληθινός άνθρωπος. Αγωνιστικά, τον επαγγελματισμό του».

Για τις επιτυχίες που έκανε με την Ανόρθωση και κυρίως εκείνη την ευρωπαϊκή πορεία: «Αυτή η πορεία ήταν το επιστέγασμα εκείνης της δουλειάς. Είχαμε μία πολύ καλή ομάδα και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους».

Για την Ανόρθωση τώρα: «Είναι μέσα στους στόχους. Αν και δεν θέλω να το παραδεχτώ, για το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Έχει όμως στόχο την Ευρώπη και την κατάκτηση του κυπέλλου. Ήταν δύσκολη χρονιά για την Ανόρθωση, που δημιούργησε αγωνιστικά προβλήματα. Η τεχνική ηγεσία προσπάθησε να τα λύσει κάποια ζητήματα. Κάποια τα έλυσε και κάποια όχι, με αποτέλεσμα να χάσει κάποιους βαθμούς. Υπάρχουν όμως οι στόχοι και το κύπελλο».

Για το συμβόλαιο του Κετσπάγια: «Δεν ξέρω που βρίσκεται το θέμα και ούτε θέλω να πω περισσότερα. Εγώ πάντως θα τον ήθελα να παραμένει εκεί. Αν αποφάσιζα εγώ για αυτό το θέμα, θα το ξεκαθάριζα σύντομα. Είτε μείνει, είτε όχι. Διότι όλο αυτό φέρνει διχόνοια και πολλές συζητήσεις μέσα στην ομάδα», είπε και συμπλήρωσε: «Αν περιμένουμε να δούμε που θα καταλήξει η χρονιά και μετά, αυτό νομίζω δεν χρειάζεται. Αν πρέπει να ξεκαθαρίσουν άλλα πράγματα, τότε θα πρέπει να γίνει άμεσα»

Για το παιχνίδι Ανόρθωση-ΑΕΛ: «Θα είναι πολύ ενδιαφέρον το παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες θέλουν βαθμούς. Ειδικά η Ανόρθωση παίζει εντός έδρας και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Από την άλλη, η ΑΕΛ έχασε το ντέρμπι και θέλει να δείξει αντίδραση. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες».

Για την μάχη του τίτλου: «Αυτή την στιγμή η Ομόνοια έχει προβάδισμα η Ομόνοια και είναι φαβορί. Δεν έχει κριθεί τίποτα και μέσα σε δύο αγωνιστικές μπορούν να αλλάξουν τα πάντα. Αυτή την στιγμή βλέπω ότι όλοι είναι μέσα. Την επόμενη αγωνιστική μπορεί να αλλάξει. Όμως η Ομόνοια έχει το προβάδισμα»