24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

Γλυκιά ήττα πρόκρισης για την ΑΕΛ

By on 17 Μαρτίου, 2021 0 6315 Views

Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, που παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στην εντεκάδα, πήρε το εισιτήριο πρόκρισης καθώς είχε κερδίσει με σκορ 2-0 στον πρώτο αγώνα.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε στο 56′ από τον Σιαθά με κεφαλιά, στο ντεμπούτο του Χρύση Μιχαήλ στον πάγκο της ομάδας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν αρκετά αργός και χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η ΑΕΛ ήταν ελαφρώς καλύτερη και προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις για να σκοράρει, και είχε κάποιες προϋποθέσεις.

Στην επανάληψη, η Νέα Σαλαμίνα ξεκίνησε πιο επιθετικά και κατάφερε να σκοράρει στο 51′ με γκολ του Σιαθά με καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Κονφέ.

Ο αγώνας άναψε στην συνέχεια, ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το γκολ. Η ΑΕΛ έκανε καλή διαχείριση του αποτελέσματος και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τη Νέα Σαλαμίνα που προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να γίνει επικίνδυνη.

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Καμισοκό (42′ Σμοβς), Μπρένο, Βαρέλα (82′ Πικής), Κρεάν (67′ Οσέι), Ντανίλο, Παύλου, Μουστιβάρ, Σιαθάς (67′ Ντουβεντρού), Χριστοφόρου, Σανκό (46′ Κονφέ).

Στον πάγκο οιΚίσσας, Σεργίου, Λεμέσιος, Ντουβεντρού, Οσέι, Πική, Νικολάου, Σμοβς, Κονφέ.

ΑΕΛ: Βοζίνια, Μεντόγεβιτς, Κέρκεζ, Πσισιέ, Κυριάκου, Α.Αβραάμ (62′ Ντανίλο), Αντάμοβιτς (82′ Νταβόρ), Έουλερ (62′ Αντωνίου), Ριέρα, Τόρες, Μπάμπιτς (67′ Μαέ).

Στον πάγκο οιΚεραυνός, Πάντιτς, Τεσέιρα, Νταβόρ, Μαέ, Αντωνίου, Παπαφώτης, Κωνσταντινίδης, Ντανίλο.

Κίτρινες: Βαρέλα, Κονφέ / Μεντόγεβιτς, Ριέρα

Στάδιο: N. PAPAS GROUP – Αμμόχωστος Επιστροφή
Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος
VAR: Χριστοδούλου Κυριάκος
AVAR: Δημητριάδης Μάριος
Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης