29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΕΧΟΥ:Είμαστε μπροστά όμως έχουμε δουλειά ακόμα να κάνουμε

ΣΕΧΟΥ:Είμαστε μπροστά όμως έχουμε δουλειά ακόμα να κάνουμε

By on 16 Μαρτίου, 2021 0 2280 Views

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Αμπντουλαχί Σέχου, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και στον στόχο της κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον προπονητή και τους συμπαίκτες του.

Eντός έδρας παιχνίδι εναντίον της ΑΕΚ. Πώς το περιμένεις;
«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας. Θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ποια είναι τα «κλειδιά» για να κερδίσουμε την ΑΕΚ;
«Να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε σαν ομάδα. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, να παλέψουμε και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο».

Προερχόμαστε από μια καλή εμφάνιση και νίκη εναντίον της AEΛ. Τι κρατάτε από αυτό το παιχνίδι;
«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς όμως τελείωσε και ανήκει στο παρελθόν. Κάθε ματς σε αυτό το πρωτάθλημα είναι διαφορετικό και σημαντικό. Θα συνεχίσουμε ως ομάδα θέλοντας να πάρουμε άλλη μία νίκη για εμάς και τον κόσμο μας».

Είμαστε στην πρώτη θέση με τέσσερις βαθμούς διαφορά. Τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας;
«Ναι είναι γεγονός ότι είμαστε πρώτοι άλλα δεν είμαστε άνετοι με τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών. Είναι κάτι το οποίο συζητάμε, ξέρουμε ότι είμαστε μπροστά όμως έχουμε δουλειά ακόμα να κάνουμε».

Έχεις 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με πολύ καλές εμφανίσεις ως δεξί μπακ. Πώς νιώθεις για την εμπιστοσύνη που σου δείχνει ο προπονητής;
«Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τη βοήθεια του όταν ήρθα στην ομάδα. Με πρόσεξε πολύ από την αρχή, δεν με έριξε κατευθείαν στα βαθιά και με ένταξε ομαλά στη φιλοσοφία της ομάδας. Εκτιμώ πολύ τον προπονητή μας αλλά και τους συμπαίκτες μου. Χωρίς αυτούς δεν θα ήταν εφικτό να προσαρμοστώ και πιστεύω πως έχουμε πολλά να πετύχουμε ως ομάδα».