29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Το ΑΠΟΕΛ κέρδισε και νιώθει άνετα. Το πάλεψε η Καρμιώτισσα αλλά ο Γκάρνερ είχε την λύση

By on 15 Μαρτίου, 2021 0 4270 Views

Με γκολ του Γκάρνερ στο 71΄ και του Ντογκαλά στο 90+4΄ το ΑΠΟΕΛ νίκησε 2-0 την Καρμιώτισσα και πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στα πλέι οφ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα, έχασαν πάμπολλες ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα του Κίττου.

Το ίδιο συνέβη και στην επανάληψη και τελικά η πίεση απέφερε καρπούς στο 71΄.

Ήταν μια φάση στην οποία ο εξαιρετικός Κλωναρίδης έκανε την μπαλιά και ο Γκάρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης όμως ούτε ο διαιτητής ούτε ο VAR επισήμαναν παράβαση από τον Κλωναρίδη.

Πέτυχε και δεύτερο γκολ το ΑΠΟΕΛ αλλά ακυρώθηκε. Στο 76΄ Ο Ζαχίντ εκτέλεσε το φάουλ και ο Μπεν Σαχάρ έπιασε την κεφαλιά και από κοντά ο Βινίσιους έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο διαιτητής κλήθηκε από το VAR να δει ξανά την φάση και ακύρωσε το γκολ για φάουλ του Γκάρνερ.

Τελικά το 2-0 ήρθε στο 90+4΄ όταν ο Ντογκαλά ξέφυγε  μόνος και σε κενή εστία (κατέβηκε στην αντίπαλη περιοχή ο Κίττος) και πέτυχε το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του.Στο Α΄ ημίχρονο ο διαιτητής έδειξε πέναλτι για το ΑΠΟΕΛ αλλά το VAR έκανε σωστή παρέμβαση και ακυρώθηκε το πέναλτι αφού ήταν  θέατρο από τον Ζαχίντ και όχι παράβαση. Ο διαιτητής παρέλειψε να δείξει κίτρινη στον παίκτη του ΑΠΟΕΛ

Με τη νίκη αυτή το ΑΠΟΕΛ ανέβηκε στην κορυφή του β΄ γκρουπ με 37 βαθμούς και νιώθει πλέον πολύ άνετα.

Η Καρμιώτισσα πάλεψε στο παιχνίδι και απείλησε σε κάποιες φάσεις αλλά ο Ουζόχο ήταν ανίκητος και λύγισε στην ανωτερότητα του ΑΠΟΕΛ. Έμεινε κολλημένη στην τελευταία θέση με 21 βαθμούς με μηδαμινές ελπίδες για σωτηρία.

ΑΠΟΕΛ (Σ.Πουρσαϊτίδης): Ουζόχο, Βινίσιους, Σάντος, Κατσαντώνης (53΄ Λουντέμο), Ζαχίντ (84΄ Σιέλης), Σατσιάς (59΄ Σαχάρ), Κλωναρίδης (84΄ Γαβριήλ), Νσούε, Σαμπάλα, Γκάρνερ (84΄ Νούχιου), Ντονγκαλά

Στον πάγκο: Σίλβα, Ζόρζε, Μερκής, Γουίλερ

 ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (Γ.Ποντικός): Κίττος, Στυλιανού (46΄ Μπαράνοφ), Ευσταθίου, Ρομό, Μ. Σάσι (68΄ Παχίπης), Χρίστοφή, Πέρεζ, Ι.Σάσι (77΄ Μπουμπακάρι), Χατζηβασίλη, Χρίστου και Ρέινολντς (88΄ Χερτσκοβιτς).

Στον πάγκο: Παπλωματάς,  Κωμοδίκης, Σάββα, Βαλέντε, Καψός,

Διαιτητής: Αναστασίου Ιωάννης

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος

4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος

VAR: Νικολάου Γιώργος

AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης

Παρατηρητής: Τράττος Λεόντιος