28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

MΠΕΡΓΚ:Περήφανοι για τη σημερινή νίκη.Προηγήθηκε φάουλ στο γκολ της ΑΕΛ

By on 13 Μαρτίου, 2021 0 1243 Views

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΛ, ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ ανέφερε:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη. Η εμφάνισή μας ήταν κορυφαία. Είχαμε ενέργεια, ποιότητα, πολύ καλή αμυντική λειτουργία και περιορίσαμε τις επιθέσεις της ΑΕΛ. Ήμασταν άτυχοι στην αρχή, έγινε ένα φάουλ στον Ασάντε και στη συνέχεια δεχτήκαμε το γκολ. Στη συνέχεια δείξαμε κουράγιο και σκοράραμε ένα πολύ ωραίο γκολ που ξεκίνησε από την άμυνα, το τελείωμα ήταν κορυφαίας ποιότητας από τον Λοΐζου. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλή απόδοση. Δημιούργησε μια ευκαιρία η ΑΕΛ αλλά ο Φαμπιάνο έσωσε την ομάδα Δεν είναι εύκολο να παίζεις ενάντια στην ΑΕΛ, είναι καλή ομάδα, την προηγούμενη φορά που παίξαμε εναντίον της είχαμε μόνο τρεις μέρες για ξεκούραση, είχαμε προβλήματα και δεν μπορέσαμε να παίξουμε όπως θέλουμε. Σήμερα ήταν μια κορυφαία εμφάνιση Κερδίσαμε και οι παίκτες πρέπει να είναι περήφανοι για τη νίκη σήμερα».

Για την αντίδραση μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο: «Ήταν δύσκολο την Τετάρτη όταν χάσαμε. Καταλαβαίνω τους οπαδούς που ήταν απογοητευμένοι, ήμασταν κι εμείς απογοητευμένοι. Ένιωθα ότι η ομάδα που έπαιξε ήταν αρκετά καλή για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλαμε ενάντια στον ΑΠΟΕΛ. Ίσως θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν έπαιζε άλλη ομάδα, ίσως όχι. Δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε σήμερα όπως παίξαμε αν έπαιζαν οι ίδιοι την Τετάρτη. Οι παίκτες που έπαιξαν σήμερα ήταν έτοιμοι για το παιχνίδι, ήταν ένα από τα καλύτερα φετινά μας παιχνίδια από πλευράς απόδοσης. Οι ομάδες που παίζουμε εναντίον τους δεν είναι εύκολες. Όταν παίζεις στην Ευρώπη έχεις δύσκολα παιχνίδια με μεγάλες ομάδες, κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, πρέπει να δουλεύουμε σκληρά και σαν σύλλογος κάνουμε πρόοδο».

Για το τι σημαίνει η νίκη για τον τίτλο: «Η νίκη δεν αλλάζει πολλά, παρά μόνο ότι πήραμε τρεις βαθμούς. Έχουμε ακόμα εφτά παιχνίδια και οι αποστάσεις ανάμεσα στις ομάδες είναι πολύ κοντινές. Σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Για το συμβόλαιό του: «Είμαστε σε επαφές, έχουμε καλό διάλογο».