20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

ΚΕΡΚΕΖ:. Ο κύριος Μπεργκ πάντα μιλά για την διαιτησία και δεν είναι σωστό.Μέτρησε η εμπειρία της Ομόνοιας

By on 13 Μαρτίου, 2021 0 1375 Views

Οι δηλώσεις του Ντούσαν Κέρκεζ μετά το τέλος του αγώνα στο Τσίρειο και την ήττα από την Ομόνοια με 2-1.

«Σίγουρα δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε σήμερα. Θέλαμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στην Ομόνοια που μας κέρδισε, αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την αντίδραση του δευτέρου ημιχρόνου. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και για δέκα λεπτά ήμασταν εμείς στο γήπεδο, μετά τα όμως μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Ομόνοια ήταν καλύτερη . Κρίμα που χάσαμε το παιχνίδι για ένα πέναλτι. Δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτά τα πράγματα. Άκουσα τον συνεργάτη του Χένινγκ Μπεργκ να λέει πως το πρώτο γκολ μας είχε φάουλ στον Ασάντε. Ήταν δυνατό παιχνίδι και είχε πολλά φάουλ, αλλά εμείς οι δυο δεν πρέπει να μιλούμε για διαιτησία.

Ο Μπεργκ μιλά συχνά για τη διαιτησία κι αυτό και δεν είναι σωστό. Μπράβο του κάνει πολύ καλή δουλειά αλλά δεν πρέπει. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και ο Φαμπιάνο έκανε δυο πολύ καλές επεμβάσεις. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς η Ομόνοια ήταν καλύτερη για 30 λεπτά αλλά μετά εμείς. Δεν πρέπει να κερδίζει η ομάδα που δεν είναι καλύτερη για 90 λεπτά. Η εμπειρία που έχει η Ομόνοια περισσότερο από εμάς μέτρησε. Δεν εξαρτάτε από εμάς και εμείς θα προσπαθήσουμε σε κάθε παιχνίδι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχουμε κύπελλο την Τετάρτη και μετά Ανόρθωση».

Για το κενό διάστημα της ΑΕΛ: «Μπορεί και το τέρμα να μην μας βοήθησε. Κάποιες φορές όταν σκοράρεις ρίχνεις ένα σοκ. Μαθαίνουμε ακόμη και εγώ και οι παίκτες. Πρέπει να συνεχίζουμε δυνατά. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και πρέπει να συνεχίσουμε».