24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • ΑΕΛ:Να ξεκαθαρίσει ο κ.Παπασταύρου τους τιμοκαταλόγους…

ΑΕΛ:Να ξεκαθαρίσει ο κ.Παπασταύρου τους τιμοκαταλόγους…

By on 13 Μαρτίου, 2021 0 1478 Views

Δηλώσεις από τον Θεόδωρο Αντωνίου στην Cytavision. Είπε πολλά για την διαιτησία και έστειλε μήνυμα στον Σταύρο Παπασταύρου.

“Ξεκινήσαμε πολύ καλά, προηγηθήκαμε αλλά όταν ήρθε η ισοφάριση χάσαμε λίγο το ρυθμό μας. Το παιχνίδι κρίθηκε από μια φάση η οποία δεν είναι ξεκάθαρη. Είναι ευκαιρία τώρα που είναι στην Κύπρο ο κ. Παπασταύρου να μας ξεκαθαρίσει εκείνα που είχε πει για τους τιμοκαταλόγους. Είναι μεγάλη ευκαιρία τώρα που είναι ο άνθρωπος στην Κύπρο, να μας πει τι γίνεται μ’ αυτά να μάθουμε και εμείς τις λεπτομέρειες.

Νομίζω ότι μετά από τον ορισμό που είχε πριν από τρεις μέρες του δίδυμου διαιτητή και VAR το οποίο έκανε σοβαρά λάθη, είναι περίπεργο που μπήκε ξανά το ίδιο δίδυμο, αυτή τη φορά ανάποδα, ο VAR πήγε διαιτητής και ο διαιτητής πήγε VAR.

Ήταν ένα παιχνίδι που ίσως κρίνει πάρα πολλά και περιμέναμε να σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων. Είχαμε προειδοποιήσει ότι το τελευταίο διάστημα πολλά πράγματα συμβαίνουν και η Ομοσπονδία δεν έπαιρνε τα απαραίτητα μέτρα και νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να προβληματίσει πάρα πολύ.

Δεν ξέρω τι γίνεται, σίγουρα υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας αλλά θεωρούμε ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα και θα το πω για τρίτη φορά, τώρα  που είναι ο κ.Παπασταύρου στην Κύπρο, να πάει στους αρμόδιους, να τους εξηγήσει αυτά που ξέρει σε σχέση με τον τιμοκατάλογο για να ηρεμήσει σύσσωμο το Κυπριακό ποδόσφαιρο”.