19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Έτοιμη για τον αέρα κορυφής η ΑΕΛ

By on 13 Μαρτίου, 2021 0 862 Views

Από την στιγμή που ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει όλους του ποδοσφαιριστές διαθέσιμους του δίνει την ευχέρεια να μπορεί να επιλέξει από όλο το ρόστερ. Από την άλλη κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το ποιοι θα αγωνιστούν.Το βέβαιο όμωε είναι πως η ΑΕΛ είανι έτοιμη από καιρό για αυτή την μεγάλη μάχη της κορυφής.Η νίκη δεν της δίνει τον τίτλο αλλά την ανεβάζει στην κορυφή και της δίνει άλλο αέρα για την τελική ευθεία και οι ποιθανότητες για τον στόχο του τίτλου θα είνα όσο ποτέ άλλωτε αυξημένες.Η ήττα δεν θα είναι το τέλος του δρόμου αλλά θα γίνει ακόμα πιο ανηφορικός…

Υπάρχουν μερικά ερωτηματικά για τον Ντούσαν Κέρκεζ για τον καταρτισμό της ενδεκάδας της ΑΕΛ στο ντέρμπι. Ξεκινώντας από την άμυνα, Μπρούνο Σάντος και Μηνάς Αντωνίου διεκδικούν θέση στο δεξί άκρο. Πρόβλεψη για το ποιος θα επικρατήσει δεν μπορεί να γίνει καθώς είναι ίσως και θέμα προσέγγισης από τον προπονητή της ομάδας. Το γεγονός ότι από αυτή την πλευρά θα βρίσκεται και ο Λέζιακς σαφώς και θα παίξει τον δικό του ρόλο για το ποιος θα αγωνιστεί.
Από εκεί και πέρα στον άξονα της μεσαίας γραμμής επίσης δεν είναι ξεκάθαρο το σκηνικό καθώς υπάρχουν τέσσερις επιλογές για τρεις θέσεις. Οι Μεντόγιεβιτς και Ζτραφκόφσκι μοιάζουν να είναι σίγουροι με τους Ριέρα και Ντανίλο να διεκδικούν την άλλη θέση. Λιγότερες πιθανότητες μοιάζει να έχει ο Αντάμοβιτς για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.
Τελευταίο (για εμάς) ερωτηματικό είναι η επίθεση της ομάδας. Οι Τόρες και Μαέ είναι σίγουροι, με τον ανεβασμένο Άβτιγιάι να διεκδικεί και αυτός θέση στην ενδεκάδα.