20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

ΠΕΤΡΑΚΗΣ:Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έπαιξε όπως θέλω

By on 12 Μαρτίου, 2021 0 499 Views

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη διάσκεψη τύπου μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ:

«Θέλω να πω ότι παίζαμε μια ομάδα που πιστεύω ότι βάσει της εικόνας της δικαιούται να είναι πιο ψηλά. Απόδειξη το πρώτο ημίχρονο. Ένα πρώτο ημίχρονο που δεν θέλω να θυμάμαι. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, είχε περισσότερες προϋποθέσεις και ήμασταν τυχεροί που πετύχαμε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έπαιξε όπως θέλω. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα μας και τη νοοτροπία μας. Μας βοήθησε το ότι βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και είχαμε κι’ άλλες ευκαιρίες να πετύχουμε περισσότερα γκολ».

Για το αν έδωσε περισσότερους χώρους στην ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο: «Εμείς έχουμε ένα πλάνο και θέλουμε να το υπηρετούμε το οποίο δεν θέλω να σας το αναλύσω για ευνόητους λόγους. Στο 2ο ημίχρονο δεν ήμασταν συνεπείς στο πλάνο. Στο 2ο ημίχρονο είμαι ευχαριστημένος από τη νοοτροπία που είχε η ομάδα. Μετά το πέναλτι είχαμε την λειτουργία που θέλω να έχει η ομάδα, πετύχαμε το 2ο γκολ και νομίζω είχαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ».

Για το πρωτάθλημα: «Στα 2 προηγούμενα παιχνίδια ήμασταν πάρα πολύ καλοί και για διάφορους λόγους δεν πήραμε τη νίκη. Σήμερα είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο και ένα καλό δεύτερο. Στο τέλος θα δούμε τι έχουμε κάνει».

Για τον Μάρκοβιτς που αποχώρησε τραυματίας: «Υπεύθυνοι είναι οι γιατροί. Δεν έχω κάτι να πω τώρα. Θα μάθετε αύριο από το γραφείο τύπου».