25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Νίκησε και έδιωξε το άγχος η Δόξα. Στο 88΄1-0 την Πάφο

By on 12 Μαρτίου, 2021 0 7258 Views

Με γκολ του Ρομάν Γκολομπάρτ στο 88′ η Δόξα νίκησε 1-0 την Πάφο στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των πλέι άουτ. Ντεμπούτο με το δεξί στον πάγκο των νικητών για τον Μαρίνο Σατσιά. Ανέβηκε στους 34 βαθμούς η ομάδα της Κατωκοπιάς, παρέμεινε στους 36 η Πάφος.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα καταγράφηκαν ελάχιστες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, με τον ρυθμό να ανεβαίνει κυρίως μετά το 25’ της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή στα αρχικά στάδια του παιχνιδιού στο Μακάρειο, με την Πάφο να βελτιώνει την απόδοση της με την πάροδο του χρόνου δημιουργώντας δύο επικίνδυνες φάσεις για την εστία του Σισκόφσκι με πρωταγωνιστές τους Βα (25’) και Καμπράλ (34’).

Δόξα και Πάφος μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με επιθετική διάθεση στην προσπάθεια για να ανοίξουν το σκορ.

Στο 55’ ο Λουίς Κάρλος σημάδεψε το δοκάρι με προβολή μετά από σέντρα του Εγγλέζου στην σημαντικότερη ευκαιρία στο β΄ημίχρονο, ενώ στο 88’ ο Γκολομπάρτ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Δόξα (Μ.Σατσιάς):Σισκόφσκι, Εγγλέζου (Μπιλάλ 90’+2′), Μπόλιεβιτς (Μπουλότ 78′), Μουκτάρης, Σαντίκ, Οικονομίδης, Λουίς Κάρλος (Καλό 69′), Τραϊτσέφσκι (Ασαμόα 46′), Γκολομπάρτ, Άδωνη, Κίκας (Γκλίτσικ 78′)

Στον πάγκο:Παρασκευά, Τζίλσον, Α.Φασουλιώτης, Μ.Φασουλιώτης,

Πάφος (Σ.Κωνσταντινίδης):Ρούντκο, Αραγιούρι, Κβίντα, Σάιθ, Αουρέλιο, Πάνιτς, Φουρ, Βαλακάρι, Καμπράλ (Φυλακτού 64′), Βα, Μπεριγκό (Ράκελς 75′)

Στον πάγκο: Πέτρου, Μάνιον, Τόρες, Κούζικ, Λελιούκιν, Βαρέλα, Αντωνίου

Κίτρινες: Λουίς Κάρλος / Φουρ, Φυλακτού, Βα

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος

4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

VAR: Σωτηρίου Λούκας

AVAR: Γεωργίου Παύλος

Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης