28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

ΠΟ Ξυλοτύμβου:Σταματάμε να πιστεύουμε στις συμπτώσεις.Απαιτούμε σεβασμό και 50-50

By on 11 Μαρτίου, 2021 0 608 Views

Καυστική ανακοίνωση για τη διαιτησία από τον ΠΟΞ μετά τον αγώνα με την Αγία Νάπα

Αναλυτικά:

Μεγάλη νίκη 2-1 για την ομάδα μας  σήμερα(χθες 10/3/2021) απέναντι στην φιλόδοξη Αγία Νάπα. 

Ενώ έπρεπε να σχολιάσουμε τον αγώνα και την υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, αναγκαζόμαστε παλι να ασχοληθούμε με κάποια γεγονότα που μας ξενίζουν και μας βάζουν σε σκέψεις. 

Ο Π.Ο.Ξυλοτυμβου και η Κοινότητα Ξυλοτυμβου πάντα είναι διπλά στους διαιτητές. Τρανό παράδειγμα η διαχρονική παραχώρηση του Κοινοτικού Σταδίου μας αφιλοκερδώς για την εκγύμναση των διαιτητών.

Ενώ οι προπονητές και  ποδοσφαιριστές μας κάνουν την  υπερπροσπάθεια να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις, δεχόμαστε ως ομάδα αλλεπάλληλα κτυπήματα με κάρτες και ειδικά με τις κόκκινες κάρτες σχεδόν κάθε εβδομάδα. Καθαρές κίτρινες κάρτες μετατρέπεται σε απευθείας κόκκινες ώστε να χάνουμε σημαντικούς ποδοσφαιριστές από συνεχόμενους αγώνες. 

Ο ποδοσφαιριστής μας Tsico μεταγραφή Ιανουαρίου που με τα δικά του γκολ κερδίζουμε βαθμούς στο γήπεδο δέχτηκε 2 συνεχόμενες κόκκινες κάρτες 6/3/21-10/3/21. Tsico ποδοσφαιριστής επιθετικός όπως και ο επιθετικός ποδοσφαιριστής μας Cadet που κάθε αγώνα δέχονται αμέτρητα φάουλ στο τέλος δέχονται κόκκινες κάρτες. Την περασμένη Τετάρτη  με αντίπαλο τον ΑΣΙΛ μας όρισαν διαιτητή ο οποίος 2 εβδομάδες προηγουμένως έδωσε εναντίον της Ομάδας μας πέναλτι στο 90′ λεπτό σε φάση καθαρά έξω από την περιοχή με αποτέλεσμα να χάσουμε τον αγώνα. Πριν τον αγώνα με τον ΑΣΙΛ στείλαμε επιστολή στην ΚΟΠ όπως μας αλλάξει τον διαιτητή ώστε να προστατευθεί και ο ίδιος. Δεν έγινε τίποτα!!! Σήμερα 1 εβδομάδα μετά την επιστολή μας, ορίζεται ο ίδιος διαιτητής στον σημερινό αγώνα  με αντίπαλο την Αγία Νάπα. Καθαρότατη κίτρινη κάρτα, μετατράπηκε σε απευθείας κόκκινη κάρτα!!! Εμείς από σημερα σταματάμε να πιστεύουμε στις συμπτώσεις.
Για ακόμα μια φορά επαναλαμβάνουμε το αυτονοητο: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ και 50-50.

234ερφγ