18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • A.ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ:Δεν γνωρίζουμε εάν ψώνισε από τιμοκατάλογο ο Παπασταύρου.Σε εμένα δεν ήρθε κανένας

A.ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ:Δεν γνωρίζουμε εάν ψώνισε από τιμοκατάλογο ο Παπασταύρου.Σε εμένα δεν ήρθε κανένας

By on 10 Μαρτίου, 2021 0 2707 Views

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους, παραχώρησε συνέντευξη στο “Κανάλι 6” και την εκπομπή “Ελεύθερα κι Ωραία”.

Ανάμεσα σε άλλα ρωτήθηκε αν υπάρχει παράγκα στον χώρο του ποδοσφαίρου:  “Πιθανόν να υπάρχει. Η ΑΕΛ για χρόνια ήταν το… μαύρο πρόβατο”

Για τον αν ξηλώνεται η παράγκα; “Πρώτα να βρεις τον εγκέφαλο της παράγκας και μετά…”

“Δεν γνωρίζουμε εάν ψώνισε από τιμοκατάλογο ο Παπασταύρου. Μεγάλες κουβέντες να μην λέμε. Δεν ήρθε σε εμένα κανένας…”.

Όσο για το μυστικό της φετινής παρουσίας της ΑΕΛ, απάντησε: «Σταθερότητα. Υπάρχει σταθερή διοίκηση, σταθερό τεχνικό τιμ.  Υπάρχουν κριτήρια στις επιλογές.  Προτιμούμε νεαρούς. Ο Ντούσαν έχει αυτό το κάτι, για να φτιάξει την εικόνα που θέλει να έχει η ΑΕΛ.  Πρέπει να τον στηρίζεις εσύ αυτόν τον κόουτς.  Πάμε καλά. Πρέπει να υπάρχει και σωστή διαχείριση όσον αφορά τα οικονομικά.  Είναι πληρωμένοι όλοι στην ΑΕΛ».

Προς τα τελικά στάδια της εκπομπής ο Ανδρέας Σοφοκλέους ενημερώθηκε για την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ επί της Ομόνοιας και ευχήθηκε όπως βρεθεί η ΑΕΛ με τους γαλαζοκίτρινους στον τελικό της διοργάνωσης.

«Δεν θέλω τον ΑΠΟΕΛ στα ημιτελικά. Τον θέλω στον τελικό για να το δέρω», ήταν η σχετική τοποθέτηση, ενώ αναφέρθηκε και στις πολλές αλλαγές του Χένινγκ Μπεργκ. «Επειδή φοβάται την ΑΕΛ, σήμερα ο Μπεργκ έβαλε τη δεύτερη του ομάδα. Μας φοβάται για το Σάββατο και φύλαξε τους παίκτες, αλλά θα τους δέρουμε».