26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Εφτάψυχο το ΑΠΟΕΛ,πέρασε στους 4 του κυπέλλου.Πλήρωσε το μεγάλο ρίσκο ο Μπεργκ

By on 10 Μαρτίου, 2021 0 664 Views

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλου πανηγύρισε το ΑΠΟΕΛ το οποίο νίκησε 1-0 την Ομόνοια στον επαναληπτικό προημιτελικό και σε συνάρτηση με το 1-1 του πρώτου αγώνα σφράγισε το εισιτήριο.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και την πρόκριση το πέτυχε ο Σαμπάλα στο 80ο λεπτό και πλέον οι «γαλαζοκίτρινοι» έκαναν άλλο μένα βήμα προς την υλοποίηση του μοναδικού στόχου τους που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου και την έξοδο στην Ευρώπη.

Πανάξια η πρόκριση του ΑΠΟΕΛ που αποδείχθηκε ξανά εφτάψυχο στα δύσκολα, αφού ήταν πολύ καλύτερο στο Α΄ ημίχρονο όπου είχε υπεροχή και ευκαιρίες αλλά καις το β΄ ημίχρονο με υπομονή έφθασε στο γκολ της πρόκρισης .

Ο Μπεργκ έκανε πολλές(εννέα συνολικά) αλλαγές ,με παίκτες  του πάγκου που είχε καιρό να παίξουν, και αυτή τη φορά το μεγάλο ρίσκο που πήρε δεν του βγήκε. Το πλήρωσε με τον αποκλεισμό από τον αιώνιο αντίπαλο τον οποίο δεν υπολόγισε σωστά ίσως γιατί παρασύρθηκε από την βαθμολογική του θέση. Στο τέλος έτρεξε για αλλαγές αλλά απέναντι στο ψυχωμένο ΑΠΟΕΛ ήταν αργά και μάταιο. Ο Φαμπιάνο κράτησε το μηδέν στο Α΄ ημίχρονο όμως στο 80’ δεν απέτρεψε το μοιραίο γκολ, ενώ λίγο πριν ο Tζιωνής στην καλύτερη φάση της Ομόνοιας σημάδεψε το δοκάρι του Ουζόχο.

Το ΑΠΟΕΛ ζήτησε ένα πέναλτι στο Α΄ ημίχρονο σε χέρι του  Μαυρία που δεν κρίθηκε παράβαση από τους διαιτητές.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χ.Μπεργκ): Φαμπιάνο, Μαυρίας, Λούφτνερ, Λανγκ, Κίκο (79΄ Λέζιακς), Γκόμες, Παναγιώτου (74΄ Κούσουλος), Τζιωνής, Μποτεάκ (74΄ Λοίζου), Παπουλής (83΄ Τσέποβιτς), Ντούρις (83΄ Ασάντε)
Στον πάγκο: Παναγή,  Σέχου, Χούμποτσαν, Γκόμεθ

AΠΟΕΛ(Σ.Πουρσαϊτίδης): Ουζόχο, Βινίσιους, Σάντος, Ντε Βινσέντι (77΄ Σαχάρ), Ανουάρ (22΄ Λουντέμο), Ζαχίντ, Κλωναρίδης (46΄ Κατσαντώνης), Νσούε, Σαμπάλα, Γκάρνερ (85΄ Σατσιάς), Ντογκαλά (85΄ Ζόρζε)
Στον πάγκο: Σίλβα, Νούχιου,  Σατσιάς, Γουίλερ, Σιέλης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βινίσιους

Διαιτητής:
 Χριστοφή Τιμόθεος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
4ος Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
VAR: Δημητρίου Βασίλης
AVAR: Τζιωρτζής Όμηρος
Παρατηρητής:  Τσαγγάρης Μάριος