29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Γουέστ Χαμ – Λιντς 2-0: Σταθερά σε τροχιά Champions League

Γουέστ Χαμ – Λιντς 2-0: Σταθερά σε τροχιά Champions League

By on 9 Μαρτίου, 2021 0 381 Views

Μία στάση έκανε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και συνεχίζει να τρελαίνει το Νησί. Η Γουέστ Χαμ «καθάρισε» και τη Λιντς με 2-0 και παραμονεύει στο -1 από την τετράδα και την Τσέλσι, με ματς λιγότερο!

Μετά από 27 παιχνίδια, η Γουέστ Χαμ συνεχίζει ακάθεκτη να ονειρεύεται Ευρώπη και (γιατί όχι και) Champions League! Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες επέστρεψε στις νίκες κόντρα στη Λιντς (2-0) και ακολούθησε την Τσέλσι στο -1 από την τετράδα, δείχνοντας ικανή να αντέξει μέχρι τέλους.

Αφού το VAR ακύρωσε δύο γκολ για τα Παγώνια σε ένα λεπτό (6’ Ρόμπερτς για οφσάιντ, 7’ Μπάμφορντ για άουτ), οι Χάμερς έκαναν το δικό τους κρεσέντο, με μπροστάρη τον αναγεννημένο Τζέσι Λίνγκαρντ, ο οποίος ευστόχησε σε δεύτερο χρόνο στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος για το 1-0 στο 21’. Επτά λεπτά αργότερα, ο Ντόσον έγραψε το 2-0 με κεφαλιά και κάπως έτσι κλείδωσε το τρίποντο, σε μια ματσάρα με πολλές φάσεις εκατέρωθεν αλλά χωρίς περαιτέρω γκολ. Έτσι, οι Λονδρέζοι προσπέρασαν την Έβερτον με 48 βαθμούς και έχουν και ματς λιγότερο από την 4η Τσέλσι (με Άρσεναλ, 21/3).