26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αυτό το ντέρμπι δεν είναι μόνο για το αφεντικό της Λεμεσού(Απόλλων-ΑΕΛ 19:00 Cytavision).Eθνικός-Δόξα

Αυτό το ντέρμπι δεν είναι μόνο για το αφεντικό της Λεμεσού(Απόλλων-ΑΕΛ 19:00 Cytavision).Eθνικός-Δόξα

By on 8 Μαρτίου, 2021 0 1520 Views

Αυτό το ντέρμπι δεν είναι μόνο για τη Λεμεσό…Απόλλων και ΑΕΛ αναμετρώνται σημερα στις 19:00  στο Τσίρειο Στάδιο σε ένα αγώνα μεγάλης βαθμολογικής σημασίας και για τις δύο ομάδες αλλά ενδιαφέρει και την Ομόνοια και την Ανόρθωση γιατί ανάλογα με το αποτέλεσμα θα διαμορφωθούν νέα δεδομένα στην βαθμολογία της πρώτης τετράδας. Οι δυο ομάδες δεν παίζουν μόνο για το γόητρο του αφεντικού της Πόλης αλλά για τον πρώτο τους στόχο που είναι το αφεντικό της κορυφής!Ο αγώνας είναι για τη 2η αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

Η ΑΕΛ είναι στη δεύτερη θέση με 58 βαθμούς και σε ενδεχόμενη νίκη της απόψε, θα περάσει στην πρώτη θέση προσπερνώντας την Ομόνοια (60 βαθμοί). Ο Απόλλων είναι τρίτος με 55 βαθμούς και αν νικήσει απόψε, θα πιάσει την ΑΕΛ στη δεύτερη θέση και θα βρίσκεται σε απόσταση δύο βαθμών από την κορυφή. H ισοπαλία θα αφήσει τις αποστάσεις που είχε η τετράδα πριν απο την 2η αγωνιστική.Στα δυο παιχνίδια της πρώτης φάσης κέρδισε η ΑΕΛ 2-1.Από την ΑΕΛ θα απουσιάζει εκτός από τους τραυματίες ,ο τιμωρημένος Σάντος και από τον Απόλλωνα ο Γκεριέρ που αποβλήθηκε στο ντέρμπι με την Ανόρθωση καθώς και ο Βασιλείου που προέρχεται από τραυματισμό.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision. 

Βαθμολογία Α’ ομίλου

Στις 17:00 θα προηγηθεί ο αγώνας του Β’ ομίλου μεταξύ του Εθνικού Άχνας και της Δόξας, επίσης με τηλεοπτική μετάδοση από τη Cytavision. Ο Εθνικός έχει 21; βαθμούς και είναι στην προτελευταία θέση του ομίλου ενώ η Δόξα είναι στους 31 βαθμούς και είναι 4η.   O Eθνικός θέλει μόνο νίκη για να αναπτερώσει τις ελπίδες του για σωτηρία.Η Δόξα νιώθει πιο άνετα στη βαθμολογία αλλά με θετικό αποτέλεσμα θα είναι σε θέση ασφαλείας

Βαθμολογία B’ ομίλου