26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Χαμόγελα για ΑΕΚ και Τρισκόφσκι

By on 7 Μαρτίου, 2021 0 5260 Views

Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΚ Λάρνακας η οποία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τρισκόφσκι που πέτυχε και τα δύο γκολ, επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού στην αδιάφορη βαθμολογικά «μάχη» του α΄ ομίλου.

Με τα δυο γκολ που πέτυχε ο Σκοπιανός έφτασε τα 12 στο πρωτάθλημα και μπαίνει εκ νέου δυνατά στην μάχη του πρώτου σκόρερ της σεζόν καθώς πλησίασε τους υπόλοιπους.

Πολύ νωρίς άνοιξε το σκορ στην «Αρένα». Στο πρώτο λεπτό ο Σωτηρίου έκανε χέρι στην περιοχή στην προσπάθεια του να μαρκάρει τον Φλοριάν, ο διαιτητής Σολωμού το σφύριξε αμέσως και ο Τρισκόφσκι στο 3ο λεπτό το μετέτρεψε σε γκολ.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει, απείλησε με Πεχλιβάνη και Σάλι, η ΑΕΚ είχε την δική της ευκαιρία με τον Φλοριάν και ο Τρισκόφσκι στο 27΄ έκανε το 2-0 με προβολή εκμεταλλευόμενος την μπαλιά του Τάντι.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα, είχε δοκάρι με τον Τρισκόφσκι στο 60΄, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που σκόραρε με αυτογκολ του Μοισόφ στο 67΄. Στο 70΄ ο Μάντζης έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ… απάντησε με δοκάρι του Σπιρόφσκι στο 82΄ και το 2-1 δεν άλλαξε μέχρι και το φινάλε.

ΑΕΚ (Σ.Αυγουστή): Μολ, Τάντι, Αντωνιάδης, Σπιρόφσκι, Ακοράν (72΄ Νάντο), Τρισκόφσκι, Χέιτλι, Ιωάννου, Φλοριάν (72΄ Σπόλιαριτς), Μακρής (57΄ Ναράνχο), Μοϊσόφ.

Στον πάγκο: Τέουνκενς, Γκονζάλεθ, Φερνάντες, Αναστασίου, Ανδρέου, Σαββίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιανέφσκι): Μιχαήλ, Σάλι (79΄ Χάνι), Σαντάνα, Μανρίκε (46΄ Κα), Σαρφό (59΄ Γκουστάβο), Πεχλιβάνης, Ανδρέου, Σωτηρίου, Κοστόφ (59΄ Μάντζης), Νάνι, Κυριάκου (46΄ Ψάλτης).

Στον πάγκο: Καράδαης, Κωνσταντινίδης, Γαρουφαλιάς, , Χαραλάμπους.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χέιτλι, Μοισόφ, Ναράνχο/ Μανρίκε, Σωτηρίου

Διαιτητής: Σολωμού Δημήτρης

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος

4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος

VAR: Χριστοδούλου Κυριάκος

AVAR: Σωκράτους Κυριάκος

Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας