ΔΙΕΘΝΗ
Like

Ζλάταν για τον ρόλο του συμπαρουσιαστή: «Η αποτυχία είναι κομμάτι της επιτυχίας»

7 Μαρτίου, 2021
340 Views
0 Comments
Ζλάταν για τον ρόλο του συμπαρουσιαστή: «Η αποτυχία είναι κομμάτι της επιτυχίας»

Η αδρεναλίνη και η πρόκληση για κάτι άγνωστο οδήγησαν τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην απόφαση να γίνει συμπαρουσιαστής στο Sanremo, λέγοντας πως και να αποτύγχανε, θα το θεωρούσε κέρδος για το μέλλον…

Ο Ζλάταν συμπαρουσίασε το Μουσικό Φεστιβάλ Sanremo κάνοντας κάτι πρωτόγνωρο για εκείνον, αφού δεν είχε καμία σχέση με αυτό που έχει συνηθίσει να κάνει σε όλη την ζωή του.

Δεν είχε ποδοσφαιρικά παπούτσια και αθλητική στολή, αλλά κοστούμι και επίσημη ενδυμασία.

Μάλιστα, είχε φτάσει σε σημείο να κατέβει από το όχημά του λόγω της κίνησης που είχε αντικρίσει στο δρόμο στην προσπάθειά του να πάει στο Φεστιβάλ μια από τις τελευταίες βραδιές, με αποτέλεσμα να σταματήσει μια μηχανή και να φτάσει στον προορισμό του με έναν οπαδό!

«Η αδρεναλίνη, η πρόκληση με έκαναν να αποδεχθώ αυτή τη δουλειά. Η αποτυχία είναι κομμάτι της επιτυχίας. Όταν δεν κάνεις τίποτα, τότε αυτό είναι η μεγαλύτερη αποτυχία. Αν δεν προκαλέσεις τον εαυτό σου, δεν μπορείς να κερδίσεις τίποτα.

Το σημαντικό είναι να κάνεις κάτι διαφορετικό κάθε μέρα. Να κάνεις τη διαφορά. Απλά θέλει συγκέντρωση και αφοσίωση. Αν ο Ζλάταν μπορεί να κάνει λάθη, τότε μπορούν όλοι. Όμως το σημαντικό είναι κάθε μέρα να πετυχαίνεις κάτι» ήταν τα λόγια του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Comments are closed.