28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Νίκη ελπίδας η Καρμιώτισσα,μαχαιριά στην Ένωση

By on 5 Μαρτίου, 2021 0 14010 Views

Σπουδαία νίκη για την Καρμιώτισσα που είχε σε τρομερή βραδιά τους Ρομό, Χατζηβασίλη, Μ. Σάσι, Κίττο και Στυλιανού, επικράτησε με 4-2 της Ένωσης στην Πάφο και ανέβηκε στους 21 βαθμούς.Είναι ακόμα μακριά από την θέση σωτηρίας αλλά τουλάχιστον τώρα έχει ελπίδες. Για την Ένωση ήταν μαχαιριά αφού ηττήθηκε από την ομάδα που είναι στον βυθό και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την γραμμή παραμονής και τα πράγματα παραμένουν ακόμα πολύ δύσκολα για αυτήν.

Η Καρμιώτισσα ήταν καλύτερη στο Α΄ ημίχρονο και αιφνιδίασε την Ένωση που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 πριν αντιδράσει αλλά όταν αντέδρασε βρήκε μπροστά της το νεαρό Κίττο που ήταν πολύ καλός κάτω από τα δοκάρια και τους Ρομό-Χατζηβασίλη που πέτυχαν από δύο γκολ. Ο Ρομό πέτυχε κατά λάθος και ένα σε βάρος της ομάδας του αλλά δεν είχε κόστος.

Από δύο γκολ πέτυχαν οι Ρομό (8′, 34′) και Χατζηβασίλης (78′, 90+4′), με τον Βενεζουελάνο επιθετικό να σκοράρει και σε βάρος της ομάδας του στο α’ ημίχρονο (22′). Ο Φελίπε είχε μειώσει προσωρινά στο 90′ για την Ένωση, πριν ορίσει την τύχη του αγώνα ο Χατζηβασίλης.

Στους 27 βαθμούς παρέμεινε η Ένωση που αυτή η ήττα θεωρείται ως πισωγύρισμα.

8′ ΓΚΟΛ 1-0: Ο Μ. Σάσι έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Ρομό με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

22′ ΓΚΟΛ 1-1: Μετά από γέμισμα στην περιοχή της Καρμιώτισσας, ο Ρομό έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

25′ Σουτ του Κοσμά, θα μπλοκάρει ο Κίττος.

28′ Ο Φελίπε δοκίμασε το σουτ εκτός περιοχής, σε ετοιμότητα ο Κίττος θα μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

34′ ΓΚΟΛ 2-1: Μετά από κόρνερ του Μ. Σάσι, ο Ρομό έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Γκατσέφσκι.

38′ Διαμαρτυρίες για πέναλτι από τους γηπεδούχους για χέρι του Λουσέρο. Από την επαναληπτική προβολή, φαίνεται πως το χέρι του παίκτη της Ένωσης είναι κολλημένο στο σώμα. Η φάση εξετάστηκε και από τον VAR

47′ Πέναλτι για την Καρμιώτισσα σε ανατροπή του Ευσταθίου από τον Ενγκό. Ωστόσο, προηγήθηκε οφσάιντ σύμφωνα με την παρέμβαση του AVAR. Έτσι συνεχίζεται κανονικά το παιχνίδι. Σωστή παρέμβαση από τον κ. Παύλο Γεωργίου μεγάλο λάθος του βοηθού που δεν υπέδειξε οφσάιντ.

54′ Κεφαλιά του Ρομό, θα μπλοκάρει ο Γκατσέφσκι σε διπλή προσπάθεια.

66′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ευσταθίου, έδιωξε με γροθιές ο Γκατσέφσκι.

72′ Διώχνει πάνω στην γραμμή ο Στυλιανού σε σουτ του Μπάρνι.

78′ ΓΚΟΛ 3-1: Ο Ρομό βρήκε τον Χατζηβασίλη μέσα στην περιοχή που έκανε τη λόμπα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκατσέφσκι.

80′ Τεράστια ευκαιρία για την Ένωση. Διπλή επέμβαση του Κίττου σε σουτ των Γκαντό και Μπάρντι.

83′ Νέα φάση για τους φιλοξενούμενους, ο Μαρκόφσκι έκανε τη σέντρα, ο Γκαντό έπιασε την κεφαλιά, ο Κίττος έδιωξε με γροθιές.

90′ ΓΚΟΛ 3-2: Φοβερό σουτ του Φελίπε εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κίττου που δεν μπόρεσε να αντιδράσει αυτή τη φορά.

90+4 ΓΚΟΛ 4-2: Ο Ρομό έκανε το σπριντ, γύρισε στον Χατζηβασίλη που με πλασέ νίκησε τον Γκατσέφσκι.

Καρμιώτισσα (Γ. Ποντικός): Κίττος, Στυλιανού, Ευσταθίου, Ρομό, Χριστοφή, Πέρετς, Ι. Σάσι (80′ Χέρτσκοβιτς), Μ. Σάσι (67′ Βαλέντε), Χατζηβασίλης, Χρίστου, Ρέινολντς
Στον πάγκο: Παπλωματάς, Παχίπης, Μπουμπακαρί, Μπαργκάν, Κωμοδίκης, Σάββα, Καψός

ΕΝΠ (Λ. Οικονόμου): Γκατσέφσκι, Μπάρνι, Ιρέπ (41′ Θεοδώρου), Λουσέρο, Γκάντο, Κοσμάς (67′ Μαρκόφσκι), Μπαρμπόσα, Κοτσώνης, Μπάλαζιτς, Φελίπε, Ενγκο
Στον πάγκο: Πέτρου, Μουλαζίμης, Μπελόνε, Κολοκούδιας, Μαϊσουράντζε, Κυριάκου, Μαυρουδής

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χρίστου / Λουσέρο, Θοεδώρου

Διαιτητής: Μάριος Χριστοφόρου
Α’ Βοηθός:
 Ιωάννης Λαζάρου
Β’ Βοηθός: Χρίστος Ε. Χρίστου
4ος: 
Ροβέρτος Κώστα
VAR: 
Βασίλης Δημητρίου
AVAR: 
Παύλος Γεωργίου
Παρατηρητής: Μιχάλης Ιωάννου