28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Κύπελλο Ελλάδας: Τσεκάρονται τ’ άλλα δύο εισιτήρια με σούπερ «μάχες»

Κύπελλο Ελλάδας: Τσεκάρονται τ’ άλλα δύο εισιτήρια με σούπερ «μάχες»

By on 4 Μαρτίου, 2021 0 453 Views

Ο Ολυμπιακός απέναντι στον Άρη κι η ΑΕΚ στο Βόλο θέλουν να υπερασπιστούν το υπέρ τους σκορ και να σφραγίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Και τα δύο ματς θα τα παρακολουθήσετε από τα κανάλια της Cosmote TV.

Απόψε στις 20.00, στο «Βικελίδης», ο Ολυμπιακός καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ του 2-1 του Φαλήρου απέναντι στον Άρη (Cytavision Sport 6) και να είναι αυτός που θα βρεθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του όπως και στο πρώτο ματς.

Δηλαδή, με τον Τζολάκη στο τέρμα και τους Λαλά, Παπασταθόπουλο, Μπα και Χολέμπας στην άμυνα.

Τιάγκο Σίλβα και Μπουχαλάκης θα είναι στον άξονα και οι Μασούρα-Ραντζέλοβιτς στα άκρα του Χασάν. Βέβαια, στο πρώτο ματς ήταν στην 11άδα ο Βρουσάι αλλά τώρα είναι τραυματίας.

Αναλυτικά η αποστολή: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Ο Μάντζιος  από την άλλη, συμπεριέλαβε όλους τους διαθέσιμους παίκτες στην αποστολή του πλην των τραυματιών Ματέο Γκαρσία και Χαβιέρ Ματίγια.

Η αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης: Cuesta, Boucher, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Mancini, Jeggo, Ganea, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μαρτίνης.

Στις 18.00, η ΑΕΚ φιλοξενείται στο Βόλο (Cytavision Sport 4) και μετά το 4-2 του ΟΑΚΑ, στόχος είναι η διασφάλιση του σκορ και να βρεθεί κι εκείνη στα προημιτελικά κυνηγώντας το τρόπαιο από τη στιγμή που το πρωτάθλημα έχει χαθεί. 

Ο Xιμένεθ δεν υπολογίζει στους γνωστούς τραυματίες, Νέλσον Ολιβέιρα, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μιχάλη Μπακάκη, Γιάννη Σαρδέλη και Κώστα Γαλανόπουλο, οι οποίοι γι’ ακόμη μία ημέρα ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, όπως και στους Μάριο Μιτάι και Αντρέ Σιμόες οι οποίοι έκαναν θεραπεία.
 
Ο Λόπεθ  δεν υπολογίζει, εκ νέου, στους Κολόμπο, Ντεντάκη, Ρενάτο Σάντος και η αποστολή του είναι η εξής: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Κρητικός, Δουβίκας, Μήτογλου, Μπάλλας, Τσοκάνης, Γκρίλο, Ριένστρα, Φερράρι, Περέα, Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Μαρτίνες, Σάντσες, Νίνης, Λογαράς, Τέκιο, Μπουένο, Μίλοκ.