20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Μαέ μπήκε και οδήγησε την ΑΕΛ σε σκορ πρόκρισης κόντρα στη Ν. Σαλαμίνα που έχασε πέναλτι

Ο Μαέ μπήκε και οδήγησε την ΑΕΛ σε σκορ πρόκρισης κόντρα στη Ν. Σαλαμίνα που έχασε πέναλτι

By on 3 Μαρτίου, 2021 0 577 Views

H ΑΕΛ ήταν η νικήτρια στον πρώτο αγώνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Coca Cola. Οι «γαλαζοκίτρινοι» επικράτησαν με 2-0 στο Τσίρειο και έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει στις 17 Μαρτίου στο «Αμμόχωστος».H N.Σαλαμίνα ήταν καλύτερη στο Α΄ ημίχρονο και θα μπορούσε να φθάσει στο γκολ αλλά ο Ντανίλο με πέναλτι σημάδεψε το δοκάρι ενώ είχε ακόμα ένα δοκάρι και ακόμα 1-2 καλές ευκαιρίες. Στο β΄ ημίχρονο όμως η ΑΕΛ ανέβηκε ,είχε δυο δοκάρια και πέτυχε δύο γκολ κάνοντας εύκολη την αποστολή της στον επαναληπρικό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ράιαν Μαέ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ των νικητών. Ο Βέλγος επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο 69΄ και πέτυχε τα γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα στο 73΄ με ωραία κεφαλιά και στο 82΄ με πλασέ στην κενή εστία.

Οι δύο ομάδες είχαν από δύο δοκάρια και άλλες κλασσικές ευκαιρίες. Ο Ντανίλο σημάδεψε το δοκάρι στο 31΄ με πέναλτι και στο 33΄, ενώ για την ΑΕΛ την ίδια κατάληξη είχαν οι κεφαλιές των Άβντιγιαϊ (60΄) και Κέρκεζ (63΄).

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Βοζίνια, Κυριάκου, Κέρκεζ, Ψισιέ, Σάντος, Ζντραβκόφσκι, Αντάμοβιτς (46΄ Ριέρα), Ντανίλο (87΄ Πάντιτς), Τόρες (46΄ Γεωργίου), Άβντιγιαϊ (76΄ Α. Αβραάμ), Μπάμπιτς (69΄ Μαέ)

Στον πάγκο: Κεραυνός, Α. Αβραάμ, Αντωνίου, Κωνσταντινίδης

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σάββας Δαμιανού): Βεσελόφσκι, Σεργίου, Καμισοκό, Χριστοφόρου, Νικολάου (76΄ Τσουκαλάς), Ανδρέου, Κονφέ, Μουστιβάρ (86΄ Μπρένο), Ντουβεντρού, Πικής (76΄ Σιαθάς), Ντανίλο (86΄ Βάγκνερ) 

Στον πάγκο: Ονησιφόρου, Λεμέσιος, Κρεάν, Παύλου, Τσμοβς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σάντος

ΓΗΠΕΔΟ: Τσίρειο

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης

4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος

VAR: Σολωμού Δημήτρης

AVAR: Εγγλέζου Νίκος

Παρατηρητής: Αργυρού Μιχάλης