26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • Κίνηση για πρωτάθλημα με 16 ομάδες χωρίς PLAY-OFF(Δηλώσεις Καραβίδα)

Κίνηση για πρωτάθλημα με 16 ομάδες χωρίς PLAY-OFF(Δηλώσεις Καραβίδα)

By on 3 Μαρτίου, 2021 0 667 Views

Μετά το Λούκα Φανιέρο  έρχεται η δήλωση του προέδρου της Δόξας, για να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες για κίνηση ομάδων προς αλλαγή της δομής του πρωταθλήματος από τη νέα χρονιά.
Ο Κώστας Χριστοδούλου (Καραβίδας), ενισχύει τις απόψεις του προέδρου του Eρμή Αραδίππου τονίζοντας με τη σειρά του.
«Θα καταλάβουν όλοι, ότι το ποδοσφαιρικό μας πρωτάθλημα θα αλλάξει επειδή πρέπει να αλλάξει. Η πρόσφατη απόφαση που έλαβε η μειοψηφία των σωματείων, δεν μπορεί να μας δεσμεύσει, επειδή εκτός από το ότι είναι μειοψηφική, δεν είναι και η πιο ενδεδειγμένη για το ποδόσφαιρο μας».
Την δεχθήκατε όμως και το ερώτημα είναι αν μπορεί ξανά να τεθεί θέμα διαφορετικού αριθμού ομάδων από τις 12. Τι λέτε;
«Δεν μπορεί και δεν πρέπει να πάμε στις 12 ομάδες, όταν είναι σε εξέλιξη το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα που είχαμε ποτέ στο ποδόσφαιρο μας. Υπάρχει τρόπος για να αλλάξει το σκηνικό και θα το αλλάξουμε».
Έχετε ενημερώσει την ΚΟΠ για τις προθέσεις σας;
«Και η ΚΟΠ το ξέρει και άλλοι φορείς. Θα ζητήσουμε την υποστήριξη του ΠΑΣΠ και των Κυπρίων προπονητών και ευελπιστούμε ότι θα την έχουμε, αφού οι κινήσεις μας είναι υπέρ του να έχουν δουλειά και οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές και οι Κύπριοι προπονητές».
Τι ακριβώς θέλετε κύριε Χριστοδούλου;
«Καταρχήν δεν θέλουμε πρωτάθλημα 12 ομάδων. Ζητούμε 14 και ακόμα 16 ομάδες»
Μα αν π.χ πάμε στις 16 δεν θα έχει καν διαβάθμιση φέτος. Το ξέρετε;
«Δεν μας νοιάζει αν θα έχει ή όχι και σας το λέω  εγώ που η ομάδα μου ναι μεν κινδυνεύει αλλά θεωρώ λιγότερο από άλλες. Εμάς μας ενδιαφέρει να βρεθεί τρόπος για να γίνει το πρωτάθλημα όπως πρέπει».
Αν δεν εισακουστείτε, πως θα αντιδράσετε;
«Περιμένετε ακόμα λίγο και θα δείτε. Μην αποκλείσετε ακόμα και πολύ δυναμικά μέτρα που θα θέσουν σε κίνδυνο τη λειτουργία του πρωταθλήματος. Είμαστε αποφασισμένοι να αντιδράσουμε και θα δείτε ότι αυτό θα γίνει».
Μπορεί δηλαδή να φθάσετε μέχρι και σε αποχή από τους αγώνες;
«Θα κάνουμε ότι χρειαστεί. Δεν αποκλείω οτιδήποτε».