28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΙΡΖΗΣ:Τέλος η ανοχή…Δεν μπορούν αυτοί οι διαιτητές.

ΚΙΡΖΗΣ:Τέλος η ανοχή…Δεν μπορούν αυτοί οι διαιτητές.

By on 1 Μαρτίου, 2021 0 1362 Views

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης προέβη πριν από λίγο σε δηλώσεις στην τηλεόραση της Cablenet. Εξέφρασε διαμαρτυρίες για την διαιτησία. Απαίτηση για κάθοδο ξένων διαιτητών. Oι δηλώσεις του:

Πρώτα απ όλα κατέβηκα για να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την πολύ καλή εμφάνιση. Οι παίκτες μας στάθηκαν εξαιρετικά αλλά δυστυχώς έδιναν μια άνιση μάχη. Όλα τα κρίσιμα σημεία, δεν ξέρω που θα πάει αυτή η κουβέντα. Φαίνεται υπάρχει εμπάθεια από τον Γιώργο Νικολάου. Εμφανίζεται ξανά έντεχνα ενώ εμείς το κάναμε ξεκάθαρο ότι δεν τον θέλουμε.. Ο Γιώργος Νικολάου και Τιμόθεος Χριστοφή καθόρισαν την έκβαση του παιχνιδιού και το αποτέλεσμα. Δεν θα ανεχθούμε αυτή την κατάσταση, η σιωπή μας παρερμηνεύεται. Αυτό σταματά εδώ. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την Ανόρθωση την οποία ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία στο Α.Παπαδόπουλος. Τα προβλήματα εστιάζονται στην διαιτησία. Είμαστε οι πρώτοι που δώσαμε συγχαρητήρια για το VAR. Είμαστε οι πρώτοι που είχαμε πει πως θα πρέπει να έρχονται ξένοι διαιτητές. Είναι ξεκάθαρες οι θέσεις μας.
Η Δοίκηση του Απόλλωνα δεν είναι υπεύθυνη να ορίζει τους διαιτητές. Είναι persona non grata ο Γιώργος Νικολάου. Προσπαθούν έντεχνα να μας τον βάζουν. Είτε κάποιοι το θέλουν, είτε όχι ο Απόλλωνας θα είναι εκεί μέχρι το τέλος. Ο κόσμος βλέπει τι γίνεται όταν ο Γιώργος Νικολάου και ο Τιμόθεος Χριστοφή είναι διαιτητές. Kανεί με τους Κύπριους διαιτητές, κανεί. Το απαιτούμε αύριο να έρθουν άμεσα ξένοι διαιτητές. Αυτή είναι η απαίτησή μας και έχουμε μιλήσει με τον εκπρόσωπό μας στην ΚΟΠ. Λυπάμαι, αλλά οι Κύπριοι διαιτητές δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα όπως εξελίσσεται και στα πάνω και στα κάτω».