19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Τέλος τα αστεία…Το ΑΠΟΕΛ βελτιωμένο κέρδισε 2-0 τον Εθνικό.Απέκρουσε πέναλτι ο Ουζόχο στο 0-0

By on 28 Φεβρουαρίου, 2021 0 638 Views

Αρκετά σοβαρό και βελτιωμένο το ΑΠΟΕΛ μπήκε με το δεξί στη δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος Cyta. Οι «γαλαζοκίτρινοι» επικράτησαν με 2-0 του Εθνικού στο ΓΣΠ, πραγματοποιώντας μια απλή και ουσιαστική εμφάνιση στην πρώτη τους παρουσία στον δεύτερο όμιλο.Και όμως δεν άρχισαν καλά τον αγώνα οι γηπεδούχοι αφού ο Εθνικός άρχισε καλύτερα και μπορούσε να προηγηθεί αλλά το πέναλτι που κέρδισε το απέκρουσε ο Ουζόχο και από εκεί και μπρος άλλαξαν τα δεδομένα με το ΑΠΟΕΛ να ανεβάζει απόδοση και να επιβάλλεται στο παιχνίδι σημειώνοντας δύο όμορφα γκολ με Νσούε και Γκάρνερ .

Ο Νσούε άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 41΄ με σουτ μέσα από την περιοχή, ολοκληρώνοντας ιδανικά τη φάση που άρχισαν οι Κατσαντώνης και Ζαχίντ. Το δεύτερο γκολ επιτεύχθηκε στο 64΄ με αντεπίθεση «φωτιά» και τελικό αποδέκτη τον Γκάρνερ που έφτασε στα πέντε γκολ.

Ο Εθνικός είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 25΄ όμως η εκτέλεση πέναλτι του Κουντόμπιακ αποκρούστηκε από τον Ουζόχο.

Με τη νίκη που πέτυχε, το ΑΠΟΕΛ, έφτασε στους 33 βαθμούς και είναι στην 1η θέση του δεύτερου γκρουπ δίνιντας τέλος στο αστείο πως υπάρχει θέμα να κινδυνέψει με υποβάθμιση . Από την άλλη, ο Εθνικός με 22 βαθμούς παραμένει στην προτελευταία θέση και στο -7 από τη… σωτηρία.

AΠΟΕΛ (Σάββας Πουρσαίτίδης): Ουζόχο, Νσούε, Βινίσιους, Σάντος, Σαμπάλα, Ανουάρ, Ντε Βινσέντι (60΄ Κλωναρίδης), Ζαχίντ (87΄ Σαχάρ), Κατσαντώνης (76΄ Σατσιάς), Ντογκαλά (87΄ Γουίλερ), Γκάρνερ (76΄ Νούχιου)
Στον πάγκο: Σίλβα, Ζόρζε, Μερκής, Σιέλης
ΕΘΝΙΚΟΣ (Ηλίας Χαραλάμπους): Μπογκατίνοφ, Κυπριανού (60΄ Χριστοφή), Γκόρουπετς, Ντεϊβίσον, Περατικός, Ταράσοβς, Κουντόμπιακ (72΄ Χαραλάμπους), Παπαγεωργίου (60΄ Κονέ), Μ. Ηλία, Ντόλεζαλ (72΄ Κ. Ηλία), Ζάκπα (78΄ Μαΐντεβατς)
Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Ιωάννου, Κοστόφσκι, Κουμής

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σάντος / Ντόλεζαλ

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ

Στάδιο:  Γ.Σ.Π
Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης
4ος Διαιτητής: Αναστασίου Ιωάννης
VAR: Χριστοδούλου Κυριάκος
AVAR: Πέτρου Πέτρος
Παρατηρητής: Γεωργίου Ανδρέας