19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ:Σαφώς και κάνω σχέδια και για τη νέα χρονιά

By on 28 Φεβρουαρίου, 2021 0 3383 Views

Διαβάστε τις δηλώσεις του Σάββα Πουρσαϊτίδη στην διάσκεψη τύπου μετά τη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί του Εθνικού Άχνας:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Μπήκαμε μαγκωμένα και χάνοντας αρκετές μονομαχίες. Ήμασταν βιαστικοί στις αποφάσεις μας. Αν εξαιρέσω τα 25 πρώτα λεπτά, η ομάδα μετά ρόλαρε. Κάναμε ευκαιρίες βρήκαμε τα γκολ. Σημαντικό ότι ξεκινήσαμε με μηδέν παθητικό. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι».

«Οποιαδήποτε νίκη με μηδέν παθητικό σαφώς μπορεί και να ανυψώσει την ψυχολογία των παικτών. Βεβαίως».

« Ο στόχος είναι όσο τον δυνατό γρηγορότερα να πάρουμε κάποιες νίκες και να αξιολογήσουμε καλύτερα το υφιστάμενο ρόστερ και να δώσουμε κάποιες ευκαιρίες στους μικρούς. Σε κάποια δικά μας παιδιά γιατί είναι κρίμα να μην έχεις παιδιά από τις ακαδημίες στην αρχική ενδεκάδα. Είναι ένας στόχος που έχω βάλει από όταν μπήκαμε στο β’ γκρουπ. Ο Αντρέας Κατσαντώνης κάνει καλά τη δουλειά του. Ξεκίνησε εκτός αποστολής μαζί μου αλλά όσο δουλεύει βελτιώνεται και παίρνει τις ευκαιρίες του. Όσον είμαι εγώ προπονητής έτσι θα γίνεται».

Για τον Μπερν: «Η κατάσταση του αξιολογείται, οι γιατροί είπαν ότι ίσως χρειαστεί εγχείρηση.»

Για τη νέα σεζόν: «Σαφώς και κάνω σχέδια και για τη νέα χρονιά. Όταν είσαι σε μια ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ δεν σταματά ο σχεδιασμός . Υπάρχουν κάποιοι στόχοι και έχω ενημερώσει ήδη τη διοίκηση. Μελετώ μεταγραφικούς στόχους για τη νέα χρονιά».