20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

ΗΛΙΑΣ:Είναι δύσκολο αλλά θα παλέψουμε μέχρι τέλους

By on 28 Φεβρουαρίου, 2021 0 3367 Views

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ηλία Χαραλάμπους στη διάσκεψη τύπου μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στο ΑΠΟΕΛ:

«Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ίσως την καλύτερη ομάδα του β’ γκρουπ, μέσα στο ΓΣΠ. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού καθ’ όλη τη διάρκεια. Νομίζω ότι το πέναλτι που χάσαμε μας επηρέασε ψυχολογικά και μετά δεχθήκαμε γκολ που μας στοίχισε. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε για να γυρίσουμε το παιχνίδι αλλά δυστυχώς από δύο δικά μας λάθη σήμερα δεχθήκαμε δύο γκολ. Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ, καλή συνέχεια, εμείς συνεχίζουμε, έχουμε την Τετάρτη παιχνίδι κυπέλλου και ο δρόμος είναι μακρύς, θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος βλέποντας παιχνίδι με παιχνίδι για να μείνουμε στην κατηγορία, είναι δύσκολο αλλά θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Καλή συνέχεια στον ΑΠΟΕΛ».

Για το νέο χαμένο πέναλτι και το κύπελλο: «Τα πέναλτι είναι 50-50. Οι πιο μεγάλοι παίκτες στον κόσμο χάνουν πέναλτι. Εντάξει, θέλεις και λίγη τύχη, σίγουρα μας στοιχίζει όταν χάνουμε πέναλτι αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά που εκτελούν τα πέναλτι. Κάποιος που κτυπά πέναλτι πρέπει να έχει προσωπικότητα και δυνάμεις, δεν είναι εύκολο, δυστυχώς για μας σήμερα όπως και με την Ανόρθωση δεν το βάλαμε, ήταν κομβικό το σημείο. Για το κύπελλο, μας ενδιαφέρει πάρα πολύ, δεν είναι εύκολο γιατί έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια αλλά θα πάμε να κτυπήσουμε το παιχνίδι».

Αν θα σωθεί ο Εθνικός: «Δεν το γνωρίζω αλλά θα κάνουμε τα πάντα βλέποντας παιχνίδι με παιχνίδι, είναι κοντά όλες οι ομάδες, θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας αλλά δεν μπορούμε να βλέπουμε πολύ μακριά».