ΔΙΕΘΝΗ
Like

Κλοπ: «Θα είναι μεγάλο επίτευγμα να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα»

27 Φεβρουαρίου, 2021
266 Views
0 Comments
Κλοπ: «Θα είναι μεγάλο επίτευγμα να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα»

Μεγάλο επίτευγμα για την Λίβερπουλ θα είναι να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της φετινής Premier League, σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ.

Η Λίβερπουλ έχει χάσει αρκετό έδαφος στη βαθμολογία, με αποτέλεσμα να έχει κατρακυλήσει στην έκτη θέση. Πλέον οι δύο στόχοι που έχουν απομείνει για τους «Reds» είναι η είσοδος στην πρώτη τετράδα και η έξοδος στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οπως δήλωσε και ο Γιούργκεν Κλοπ θα είναι σπουδαίο επίτευγμα αν η ομάδα του καταφέρει και τερματίσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

«Θα είναι απολύτως μεγάλο επίτευγμα το να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα. Μπορείτε να δείτε ποιοι είναι οι συν διεκδικητές. Κοιτάξτε, δεν έχει να κάνει με το πως μπορούμε να παίξουμε.

Στον αγώνα με την Λέστερ χάσαμε, όμως η εμφάνιση που κάναμε, ήταν για ομάδα που συνήθως κερδίζει. Σημασία έχει τι μπορούμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο. Όλα έχουν να κάνουν με τα αποτελέσματα. Ο βαθμολογικός πίνακας δεν λέει ψέματα και δεν το κάνει ποτέ. Είμαστε όμως εντελώς εντάξει με αυτό.

 Γνωρίζουμε πως από άποψη βαθμών δεν είμαστε μακριά, όμως από άποψη αποτελεσμάτων είμαστε. Αυτό είναι που θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε. Για πολλούς και διάφορους λόγους, είναι μια δύσκολη σεζόν για εμάς, όμως εξακολουθούμε να προσπαθούμε να λύνουμε τα προβλήματα μας. Με όλα αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν, αν στο τέλος τα καταφέρουμε, ναι, θα είναι μεγάλο επίτευγμα».

Comments are closed.