28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Έτοιμη για όλα η ΑΕΛ. Άνετα 3-0 την ΑΕΚ που έπαιζε με 10 για 70΄

By on 26 Φεβρουαρίου, 2021 0 593 Views

Με… θριαμβευτικό τρόπο ξεκίνησε η β’ φάση του πρωταθλήματος για την AEΛ που νίκησε 3-0 την ΑΕΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Δύο γκολ από τον Μαέ (45’, 50’)και ένα από τον Σάντος (29’), με δέκα ποδοσφαιριστές για εβδομήντα λεπτά η ΑΕΚ λόγω της αποβολής του Τρουγιόλς στο 20’ για φτύσιμο στον Νταβόρ! (Με έξι αγωνιστικές κινδυνεύει να τιμωρηθεί ο παίκτης της ΑΕΚ)Στην κορυφή ττης βαθμολογίας με 58 βαθμούς η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, παρέμεινε στους 41βαθμούς το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή.

Με ισχυρό προβάδισμα για την ΑΕΛ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο Τσίρειο. Η ΑΕΛ είχε τον έλεγχο των κινήσεων και κατάφερε να αξιοποιήσει το αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Τρουγιόλς στο 18’. Ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων δέχθηκε κίτρινη κάρτα για δυνατό φάουλ στον Μηνά Αντωνίου, ενώ στην συνέχεια αποβλήθηκε καθώς έφτυσε τον Νταβόρ!

Οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν στο έπακρο το πλεονέκτημα που απέκτησαν και στο 29’ άνοιξαν το σκορ μετά από σέντρα του Τεσέιρα και κεφαλιά από τον Σάντος ο οποίος σημείωσε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Στο 44’ ο Τόρες ανατράπηκε από τον Γκονζάλες και ο Μαέ ένα λεπτό αργότερα διπλασίασε τα γκολ των «γαλαζοκίτρινων» σε ένα κομβικό σημείο του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ… απλοποίησε τα υπέρ της δεδομένα με τον Μαέ να σημειώνει το 10ο του γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Βέλγος στο 50’ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε, ο Μολ απέκρουσε, με τον επιθετικό της ΑΕΛ να παίρνει το… ριμπάουντ κάνοντας το 3-0.

ΑΕΛ (Ν.Κέρκεζ): Βοζίνια, Τεϊξέιρα, Πάντιτς, Αντωνίου (Κυριάκου 60′), Μεντόγεβιτς (Αβντιγιάι 46′), Ριέρα, Νταβόρ, Τόρες (Κωνσταντινίδης 71′), Γεωργίου (Αβραάμ 71′), Μαέ (Μπάμπιτς 60′), Σάντος.
Στον πάγκο: Κεραυνός, Κέρκεζ, Αβραάμ Δ., Πσισιέ
ΑΕΚ(Σ.Αυγουστή):Μολ, Μοΐσοφ, Γκονζάλες (Ναράνχο 46′),Τρουγιόλς, Ακοράν (Ναούμ 76′), Νάντο (Λαφράνς 33′), Χέιτλι, Φερνάντεζ, Τρισκόφσκι (Χάουγκεν 53′), Ιωάννου, Μακρής 
Στον πάγκο: Τέουνκενς, Σπιρόφσκι, Αντωνιάδης, Σπόλιαριτς, Τάντι, Φλοριάν

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μεντόγεβιτς / Γκονζάλες

ΚΟΚΚΙΝΗ: /Τρουγιόλς(20΄)

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος
4ος Διαιτητής:  Κουμή Δημήτρης
VAR: Δημητρίου Βασίλης
AVAR: Εγγλέζου Νίκος
Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας