23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Παίζει την πρόκριση στην Ολλανδία ο Ολυμπιακός. Οι αποδόσεις της Bet on Alfa

Παίζει την πρόκριση στην Ολλανδία ο Ολυμπιακός. Οι αποδόσεις της Bet on Alfa

By on 25 Φεβρουαρίου, 2021 0 399 Views

Την πρόκριση του στους «16» του Europa League διεκδικεί ο Ολυμπιακός Πειραιώς στον αποψινό επαναληπτικό με την PSV Αϊντχόφεν στην Ολλανδία στις 22:00. Στον πρώτο αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στην έδρα τους με 4-2, αποκομίζοντας προβάδισμα.

Όλοι οι σημερινοί επαναληπτικοί της φάσης των «32» του Europa League είναι διαθέσιμοι από την Bet on Alfa, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Είναι επίσης διαθέσιμη η επιλογή Build & Bet μέσω της οποίας μπορείτε να κάνετε συνδυασμό επιλογών από τον ίδιο αγώνα και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας, ενώ προσφέρεται το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και κάντε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Στο 1.25 προσφέρεται η πρόκριση του Ολυμπιακού και 3.35 η πρόκριση της PSV Αϊντχόφεν. Ο άσος για νίκη της PSV Αϊντχόφεν προσφέρεται σε απόδοση 2, το διπλό για νίκη του Ολυμπιακού 3.35 και η ισοπαλία 3.65. Το over 2.5 goals προσφέρεται στο 1.65, στο 2.20 είναι η απόδοση του under 2.5 goals και 1.60 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές, ενώ προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa/

Ακολουθήστε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetonAlfa/