Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΠΟΝΤΙΚΟΣ:Το αποτέλεσμα αυτό μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε κάτι καλό

24 Φεβρουαρίου, 2021
5525 Views
0 Comments
ΠΟΝΤΙΚΟΣ:Το αποτέλεσμα αυτό μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε κάτι καλό

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής της Καρμιώτισσας Γιαννάκης Ποντικός μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Ανόρθωση. 

”Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια μετά το τελευταίο παιχνίδι με Σαλαμίνα που είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα. Αντιμετωπίσαμε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ανόρθωση και πιστεύω ότι το παιχνίδι χάθηκε στην τελευταία φάση από μια μικρή λεπτομέρεια. Ήρθαμε παρότι είχαμε μικρό χρονικό διάστημα να δουλέψουμε.  Προσπαθήσαμε να παίξουμε με διαφορετικό τρόπο απέναντι στην Ανόρθωση. Δουλέψαμε ένα συγκεκριμένο πλάνο. Στα αρχικά στάδια είχαμε κάποια προβλήματα στο να προσαρμοστούμε, δεχθήκαμε ένα γκολ που θα μπορούσαμε να το αποφύγουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε πλήρως την αναμέτρηση και πετύχαμε ένα γκολ. Εκεί που το παιχνίδι μπορούσε να γυρίσει στο μέρος μας δεχθήκαμε στην τελευταία φάση ένα άτυχο γκολ. Υπάρχει επαναληπτικός. Το αποτέλεσμα αυτό μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε κάτι καλό. Από σήμερα σκεπτόμαστε την Πάφο, τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά έχουμε υποχρέωση απέναντι στο σωματείο να βγάλουμε αντίδραση για να μην είμαστε κομπάρσοι μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όπως είδατε σήμερα χρησιμοποιήσαμε ένα τερματοφύλακα ο οποίος είναι μόνο 18 χρονών και είναι ο μόνος διαθέσιμος. Όλοι οι υπόλοιποι χάνουν το υπόλοιπο τη σεζόν. Συγχαρητήρια στον μικρό γιατί στάθηκε πάρα πολύ καλά και το μέλλον του ανήκει. Η ομάδα προσπαθεί να αποκτήσει ένα τερματοφύλακα για να προστατεύουμε και τον Κίττο αλλά και για να έχουμε μια ακόμη μια επιλογή. Αν είδατε την τελευταία φάση του αγώνα ο τερματοφύλακας θα μπορούσε να δεχθεί την κόκκινη κάρτα και να μην είχαμε να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι”. 

Comments are closed.