23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΕΡΕΡ:Αρχίζει τώρα το πραγματικό πρωτάθλημα για εμάς

ΦΕΡΕΡ:Αρχίζει τώρα το πραγματικό πρωτάθλημα για εμάς

By on 21 Φεβρουαρίου, 2021 0 2967 Views

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της ΕΝΠ Κάρλος Φερέρ στην διάσκεψη τύπου μετά την ήττα της ομάδας του από τον Απόλλωνα.

Αρχικά…

“Αρχικά είμαι απογοητευμένος που δεν πήραμε έστω και τον ένα βαθμό. Αξίζαμε να πάρουμε τον ένα βαθμό. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μια πολύ καλή ομάδα. Θεωρώ ότι καταφέραμε να ελέγξουμε τον αντίπαλο μας. Εκεί που νομίζαμε ότι είχαμε τον έλεγχο, μετά το 1-0 ήταν πάρα πολύ δύσκολο για εμάς. Βρήκε ευκαιρίες και χώρους ο αντίπαλος. Προετοιμαστήκαμε έτσι, αντέξαμε. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα μου για τους ποδοσφαιριστές μου. Αρχίζει το πραγματικό πρωτάθλημα για εμάς. Γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολο σε πέντε αγώνες να καταλογίζονται πέντε πέναλτι εναντίον σου, δεν είναι για τους διαιτητές αυτό, απλά όταν συμβαίνει σε μια ομάδα αυτό, είναι δύσκολο. Συνεχίζουμε δεκατέσσερις αγώνες. Να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε ένα δύσκολος αντίπαλος για όλους. Είμαστε έτοιμοι να το παλέψουμε”.

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να καλυφθεί η διαφορά με τις άλλες ομάδες

“Χωρίς καμιά αμφιβολία. Αν δεν πίστευα δεν θα ήμουν εδώ. Μπορεί να μην κερδίσαμε στα τελευταία παιχνίδια, αλλά με Ανόρθωση, Απόλλωνα και Πάφο η ομάδα ήταν ανταγωνιστική, πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, είναι 14 παιχνίδια μεταξύ μας, είναι δύσκολο για όλους. Θέλουμε να παλεύουμε. Αν δεν πίστευα θα έπρεπε να πάρω τα πράγματα μου και να πάω στην Ισπανία”.