Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΘΟΪ:Oι Ολλανδοί μας προκάλεσαν την στηχοιματική δραστηριότητα αλλά δεν έχουμε σχέση με το στοίχημα

20 Φεβρουαρίου, 2021
495 Views
0 Comments
ΘΟΪ:Oι Ολλανδοί μας προκάλεσαν την στηχοιματική δραστηριότητα αλλά δεν έχουμε σχέση με το στοίχημα

«Απάντηση» από το ΘΟΪ στο ποστάρισμα του Κλεάνθη Γεωργιάδη

«Στην ανακοίνωση της ΠΑΕΕΚ έγινε διασύνδεση του Θ.Ο.Ι Λακατάμιας με στοιχηματικές δραστηριότητες που ουδεμία σχέση έχουν με το Σωματείο μας.

Εμείς κατήλθαμε στον αγώνα για να διεκδικήσουμε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, που ήταν η νίκη προκειμένου να συνεχίσουμε τον αγώνα για παραμονή στην Β’ κατηγορία.

Τις τελευταίες ημέρες βουίζει η Λευκωσία για τους νέους Ολλανδούς παίκτες υψηλού επιπέδου που ήρθαν στην ομάδα μας και για τη νέα δυναμική του Θ.Ο.Ι, αν αυτό το γεγονός δημιούργησε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα, ουδεμία σχέση έχει το Σωματείο μας.

Σε ό,τι αφορά τη διαιτησία, το Θ.Ο.Ι από την αρχή της χρονιάς έρχεται αντιμέτωπο με άδικες διαιτησίες, για αυτό στείλαμε και δημοσιεύσαμε σχετική επιστολή την προηγούμενη εβδομάδα.

Μπορεί κάποιοι να μας θεωρούν ξοφλημένους, αλλά εμείς θέλουμε να δώσουμε το μήνυμα ότι θα παλέψουμε μέχρι τέλους με σεβασμό και αγάπη για το άθλημα.

Υπενθυμίζουμε ότι το Σωματείο μας ήταν και είναι πάντα δίπλα στους πρόσφυγες, και το απέδειξε στην πράξη το 1974 όπου έδωσε στέγη σε πολλές προσφυγικές ομάδες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Θ.Ο.Ι εύχεται από καρδιάς στην ΠΑΕΕΚ, να πετύχει το στόχο της.».

Comments are closed.