28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Τεσσάρα με τρία…πέναλτι η Νέα Σαλαμίνα

By on 19 Φεβρουαρίου, 2021 0 9419 Views

Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις νίκες μετά τις 11 Ιανουαρίου η Ν.Σαλαμίνα επικρατώντας με 4-0 της Καρμιώτισσας στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής. Aπό δύο γκολ οι Βάγκνερ (51′, 84′) και Ντανίλο (34′, 56′) που έφτασαν στα δέκα γκολ.

Με τρεις εκτελέσεις πέναλτι προήλθαν τα τρία πρώτα γκολ για τους γηπεδούχους που ανέβηκαν στους 29 βαθμούς. Στους 18 βαθμούς παρέμεινε η Καρμιώτισσα.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ν.Σαλαμίνα βρήκε την λύση με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντανίλο στο 34’ παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό και τους γηπεδούχους να είναι πιο επιθετικοί, ενώ οι φιλοξενούμενοι  πέραν μερικών σπασμωδικών προσπαθειών δεν απείλησαν την εστία του Βεσελόφσκι που παρέμεινε… θεατής στο πρώτο 45λεπτο.

Οσέι και Ντανίλο έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους στο δημιουργικό κομμάτι των «ερυθρόλευκων» που κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με πέναλτι που κέρδισε ο σκόρερ.

Ο Γιαννάκης Ποντικός στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Καρμιώτισσας είδε τον τερματοφύλακα Κυριακίδη στο 14’ να τραυματίζεται μετά από σύγκρουση με τον Οσέι και προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, χρησιμοποιώντας τον νεαρό Κίττο αντί του Ελλαδίτη.

Στο δεύτερο ημίχρονο με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι των Βάγκνερ και Ντανίλο απλοποιήθηκαν τα πράγματα για την N.Σαλαμίνα που… σφράγισε την νίκη της.

Στο 51’ ο Ντανίλο ανατράπηκε από τον Σάββα και ο Βάγκνερ αξιοποίησε το πέναλτι διπλασιάζοντας τα γκολ της Νέας Σαλαμίνας, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Οσέι κέρδισε νέο πέναλτι με τον Ντανίλο να κάνει το 3-0.

Το… κερασάκι στην τούρτα ήταν το τέταρτο γκολ του Βάγκνερ ο οποίος διαμόρφωσε το 4-0.

N.ΣΑΛΑΜΙΝΑ:(Σ.Δαμιανού): Βεσελόφσκι, Σεργίου, Νικολάου, Τσουκαλάς, Χριστοφόρου, Καμισόκο, Βαρέλα (Σανκό 65′ – Ντουβεντρού 83′), Κονφέ, Ντανίλο, Οσέι(Πική 74′), Βάγκνερ

Στον πάγκο: Ονησιφόρου, Μπρένο, Κρεάν, Καλογήρου, Παύλου, Σιαθάς.

Καρμιώτισσα (Γ. Ποντικός):  Κυριακίδης (Κίττος 16′), Μπαράνοφ, Σάββα (Παχίπης 65′), Χρίστου, Νεοφύτου (Καψός 81′), Ντουάρτε (Μπαρκάν 46′), Χριστοφή,Ρέινολντς, Μ. Σάσι (Χατζηβασίλης 65′), Ι. Σάσι, Ρομό 

Στον πάγκο: Κωμοδίκης, Μπουμπακάρι, Χέρσκοβιτς, Χρυσοστόμου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπαράνοφ (6η), Σάββα (3η), Χρίστου (8η)

Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος
4ος Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς
VAR: Χριστοφόρου Μάριος
AVAR: Ευαγόρου Ευαγόρας
Παρατηρητής: Αργυρού Μιχάλης