Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Φαβορί η Νέα Σαλαμίνα, κρίσιμο ματς στο Μακάρειο. Παίζουν όλα στην Bet on Alfa

19 Φεβρουαρίου, 2021
155 Views
0 Comments
Φαβορί η Νέα Σαλαμίνα, κρίσιμο ματς στο Μακάρειο. Παίζουν όλα στην Bet on Alfa

Αρχίζει η δράση για την 26η και τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος CYTA Α’ κατηγορίας με τις αναμετρήσεις Νέα Σαλαμίνα – Καρμιώτισσα στις 17:00 και Ολυμπιακός – ΑΕΚ στις 19:00.

Προσφέρονται οι σημερινές αναμετρήσεις από την Bet on Alfa, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy και κάντε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας, που ανάμεσα σε άλλα προσφέρει και το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Αναλυτικά οι αποδόσεις:

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

Στις νίκες θέλει να επιστρέψει η Νέα Σαλαμίνα για να μπει με καλύτερα βαθμολογικά δεδομένα στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος και προβάλλει σαν μεγάλο φαβορί με απόδοση 1.45. Η Καρμιώτισσα είναι στον πυθμένα της βαθμολογίας, θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο της τον Γιαννάκη Ποντικό και το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 6.30, ενώ 4 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 1.55 προσφέρεται το over 2.5 goals, 2.20 το under 2.5 goals και 1.70 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ

Με νίκη ο Ολυμπιακός σφραγίζει θέση στο πρώτο γκρουπ και η απόδοση του άσου είναι 2.65. Το διπλό της ΑΕΚ που θέλει τη νίκη για να μπει με καλύτερη προοπτική στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος έχει απόδοση 2.40 και η ισοπαλία 3.35. Το over 2.5 goals προσφέρεται στο 1.85, απόδοση 1.80 έχει το under 2.5 goals και 1.70 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, προσφέρονται επίσης και ειδικά στοιχήματα, όπως το αποτέλεσμα του αγώνα στο πρώτο δεκάλεπτο, το χρονικό σημείο επίτευξης του πρώτου γκολ και η νίκη χωρίς να δεχτεί κάποιο γκολ η ομάδα που θα νικήσει τον αγώνα.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές, ενώ προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa/

Ακολουθήστε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetonAlfa/

Comments are closed.