Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών

18 Φεβρουαρίου, 2021
453 Views
0 Comments
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών

Αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της Εθνικής μας με αντίπαλο τη Σκωτία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα και η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της σήμερα με προπόνηση στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα.

Στόχος το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι σε μια παραδοσιακή δύναμη του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι έμεινε έξω από τις θέσεις πρόκρισης. 

Χορηγός της Εθνικής Γυναικών είναι η Dimco

Μετά την Σκωτία, η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει τη Φινλανδία στο φινάλε της προκριματικής φάσης. Φινλανδία και Πορτογαλία διεκδικούν την πρωτιά στον πέμπτο όμιλο και θα αναμετρηθούν την Παρασκευή.

Σημειώνεται ότι στις 23 Φεβρουαρίου, Σκωτία – Πορτογαλία θα αναμετρηθούν στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Στην τελική φάση της διοργάνωσης που θα λάβουν μέρος 16 ομάδες, προκρίνονται οι πρώτες ομάδες (σύνολο 9) από κάθε όμιλο και οι τρεις καλύτερες δεύτερες των ομίλων. Οι άλλες έξι δεύτερες ομάδες των ομίλων θα παίξουν μπαράζ για τρία εισιτήρια.

Η Αγγλία ως διοργανώτρια χώρα προκρίθηκε χωρίς συμμετοχή στους αγώνες της προκριματικής φάσης.ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΕΣΑΓ.ΤΕΡΜ.Β
1. Φινλανδία618-216
2. Πορτογαλία68-116
3. Σκωτία616-39
4. Αλβανία87-216
5. Κύπρος60-220


Comments are closed.