26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Με τριάρα η ΑΕΚ άφησε χαμηλά τον Εθνικό

By on 15 Φεβρουαρίου, 2021 0 516 Views

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες και είναι κοντά στη μάχη της Ευρώπης αφήνοντας σε δύσκολη θέση τον Εθνικό που πάλεψε αλλά αυτή την φορά δεν τα κατάφερε αν και ισοφάρισε προσωρινά αφού στη συνέχεια ο  Φλοριάν Τολμές είχε έμπνευση…και ακολούθως ο Μποκατίνοφ έκανε λάθος και σφραγίστηκε η νίκη της ΑΕΚ που τέλιωσε τον αγώνα με 10 παίκτες.

Άνοιξε το σκορ ο Τρισκόφσκι στο 19’, ισοφάρισε προσωρινά ο Μάριος Ηλία στο 23’, ενώ Φλοριάν(50’) και Ναράνχο(84’) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα υπέρ των γηπεδούχων που αγωνίστηκαν από το 72’ με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μοϊσόφ.

Στους 41 βαθμούς ανέβηκε η ΑΕΚ, παρέμεινε στους 22 ο Εθνικός.

ΑΕΚ και Εθνικός σημείωσαν από ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και πέραν των δύο γκολ δημιούργησαν ελάχιστες φάσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα. Οι Λαρνακείς άνοιξαν το σκορ με τον Τρισκόφσκι στο 19’, με την ομάδα της Άχνας να έχει την άμεση απάντηση στο δέκατο γκολ του Σκοπιανού στο πρωτάθλημα. Μετά από σέντρα του Ζάκπα στο 23’ ο Μάριος Ηλία με κεφαλιά-«ψαράκι» ισοφάρισε σε 1-1. Το σκορ δεν διαφοροποιήθηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με την ΑΕΚ να πιέζει για το προβάδισμα και τους φιλοξενούμενους να μην αφήνουν χώρο στους κιτρινοπράσινους για να δράσουν.

Οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου προβάδισμα στο 50’ όταν ο Ακοράν τροφοδότησε στην περιοχή τον Φλοριάν που έκανε το 2-1 με τακουνάκι. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή παρά το γεγονός ότι στο 72’ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολή του Μοϊσόφ δεν υποχώρησε, με τον Ναράνχο στο 84’ να διαμορφώνει το 3-1 μετά από προσπάθεια του Τρισκόφσκι ο οποίος αξιοποίησε ένα ολέθριο λάθος από τον  Μπογκατίνοφ.

AEK (Σ.Αυγουστή):Μολ, Αντωνιάδης (Τάντι 46′),Ναούμ, Μοϊσόφ, Τρουγιόλς, Σπόλιαριτς (Σούτερντεντ  46′), Ακοράν (Ναράνχο 78′), Τρισκόφσκι, Γκονζάλεθ, Ιωάννου (Νάντο  46′), Φλοριάν.

Στον πάγκο: Τέουνκενς, Σπιρόφσκι, Χάουγκεν, Μάκρης, Λαφράνς.

Εθνικός (Η.Χαραλάμπους):Μπογκατίνοφ, Χριστοφή, Σάβιτς (Χαραλάμπους 79′), Μιγκελίτο, Μ.Ηλία (Κοστόφσκι 67′), Παπαγεωργίου (Ουαλί 53′), Ντεϊβίσον, Ντόλεζαλ (Κονέ 67′), Χουντόμπιακ, Ζάκπα, Γκόρουμπετς (Κυπριανού 79′).

Στον πάγκο:Στρατηλάτης, Ιωάννου, Κ.Ηλία, Ταράσοφς.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ακοράν, Ναούμ / Ντόλεζαλ

ΚΟΚΚΙΝΗ: Μοϊσόφ (Δευτ. κίτρινη)

Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης

4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος

VAR: Σολωμού Δημήτρης

AVAR: Πέτρου Πέτρος

Παρατηρητής: Γεωργίου Ανδρέας