19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Γκάρνερ τα έκανε όλα. Χατ-τρικ, δοκάρι, νίκη 3-1 για το ΑΠΟΕΛ και πάει σε θρίλερ για την εξάδα

Ο Γκάρνερ τα έκανε όλα. Χατ-τρικ, δοκάρι, νίκη 3-1 για το ΑΠΟΕΛ και πάει σε θρίλερ για την εξάδα

By on 14 Φεβρουαρίου, 2021 0 8451 Views

Έκανε σπουδαίο παιχνίδι ο Τζο Γκάρνερ και οδήγησε το ΑΠΟΕΛ  σε μεγάλη νίκη με 3-1 επί της Νέας Σαλαμίνας, οι «γαλαζοκίτρινοι» ανέβηκαν στην 7η θέση, απέχουν έναν μόλις βαθμό από την πρώτη 6άδα και είναι ακόμα ζωντανοί.Στην τελευταία αγωνιστική θα έχουμε θρίλερ για την 6η θέση και το ΑΠΟΕΛ θα την δικεδικήσει με νίκη επί της Ομόνοιας στο αιώνιο ντέρμπι.
Ο Γκάρνερ ήταν κυριολεκτικά ασταμάτητος, πέτυχε τρία γκολ, είχε και ένα δοκάρι και με αυτό τον τρόπο έβαλε την σφραγίδα του και δικαλιωσε τον Μακάρθι που τον έφερε για να δώσει λύση στην κορυφή της επίθεσης.
Ο Άγγλος άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης, σε ένα σημείο όπου το ΑΠΟΕΛ ήταν κυρίαρχο στο παιχνίδι και το κυνήγησε το γκολ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν έμειναν εκεί, συνέχισαν να πιέζουν, είχαν κατοχή 59% και ο αντίπαλος δεν έκανε φάση και ήρθε και το 2-0 και πάλι με τον Γκάρνερ στο 44΄ στέλνοντας την ομάδα προηγούμενη με δύο γκολ διαφορά στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
Νωρίς στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 52΄ ο Γκάρνερ έκανε το 3-0 και σιγά-σιγά η σεμνή τελετή στο ΓΣΠ άρχισε να λαμβάνει τέλος.
Το μόνο που κατάφερε η Νέα Σαλαμίνα ήταν να μειώσει σε 3-1 με τον Βάγκνερ στο 63΄.
Βέβαια θα μπορούσαν να μπουν και άλλα γκολ από την στιγμή που από εκείνο το σημείο και μετά οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες και το ΑΠΟΕΛ δυο δοκάρια με τους Γκάρνερ  και Σαμπάλα ενώ η  Νέα Σαλαμίνα  με τον Τσουκαλά απείλησε στο 90΄.

6΄ Μεγάλη ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ. Ο Κλωναρίδης μπήκε στην περιοχή από θέση μέσα δεξιά, έκανε το γύρισμα και από κοντά ο Κατσαντώνης έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

16΄ ΓΚΟΛ. 1-0. Άνοιξε το σκορ το ΑΠΟΕΛ. Ο Κλωναρίδης έκανε το γύρισμα στην περιοχή από δεξιά, ο Γκάρνερ σταμάτησε την μπάλα, κινήθηκε ωραία και με όμορφο τελείωμα έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι του Βεσελόφσκι και στην συνέχεια στο βάθος των διχτύων του.

41΄ Ασυνεννοησία ανάμεσα σε Βεσελόφσκι και Μπρένο, δεν βρέθηκε κάποιος παίκτης του ΑΠΟΕΛ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

44΄ ΓΚΟΛ. 2-0. Διπλασιάζει τα τέρματα του το ΑΠΟΕΛ και πάλι με τον Τζο Γκάρνερ. Ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε το φάουλ και ο Άγγλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

52΄ ΓΚΟΛ. 3-0. Τρίτο γκολ για το ΑΠΟΕΛ, τρίτο γκολ από τον Γκάρνερ. Ο Κατσαντώνης έδωσε στον Κλωναρίδης ο οποίος με επιμονή κράτησε μπάλα ανάμεσα σε δύο αμυντικούς, έδωσε στον Ζαχιντ, αυτό στον Γκάρνερ ο οποίος αφού με προσποίηση άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο, με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

56΄ Φάουλ του Νικολάου, κεφαλιά του Καμισοκό πάνω από τα δοκάρια.

62΄ ΓΚΟΛ. 3-1. Μειώνει η Νέα Σαλαμίνα. Ο Βάγκνερ στην πρώτη του προσπάθεια δεν κατάφερε να νικήσει τον Ουζόχο αλλά η μπάλα στρώθηκε και πάλι μπροστά του και με πλασέ από πλάγια θέση εντός περιοχής και με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

63΄ Μεγάλη ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ. Ο Γκάρνερ έκανε το πλασέ εντός περιοχής, ο Βεσελόφσκι άγγιξε την μπάλα, αυτή χτύπησε στο αριστερό του δοκάρι και έφυγε κόρνερ.

68΄ Απειλεί η Νέα Σαλαμίνα. Φάουλ του Νικολάου, κεφαλιά του Καμισοκό έξω.

80΄ Τεράστια ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ. Ο Κλωναρίδης βρήκε τον Εφραίμ ο οποίος σε κενή εστία έστειλε την μπάλα έξω.

 88΄ Μεγάλη ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ. Το σουτ του Σαμπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Βεσελόφσκι.

89΄Καλή ενέργεια και σουτ του Τσουκαλά φεύγει ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Ουζόχο

 ΑΠΟΕΛ (Σ.Πουρσαϊτίδης): Ουζόχο, Βινίσιους, Ντε Βινσέντι (68΄ Εφραίμ), Ανουάρ, Κατσαντώνης (78΄ Ντογκαλά), Ζαχίντ (85΄ Σατσιάς), Κλωναρίδης, Νσούε, Μερκής, Γκάρνερ (85΄ Σαχάρ), Γουίλερ (68΄ Σαμπάλα).

Στον πάγκο: Σίλβα, Σάντος, Ζόρζε,Σατσιάς, Σαμπάλα, Σιέλης

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σ.Δαμιανού): Βεσελόφσκι, Σεργίου, Μπρένο (46΄ Νικολάου), Σανκό (63΄ Σιαθάς), Χριστοφόρου, Καμισοκό, Ντουβεντρού (78΄ Πική), Κονφέ, Ντανίλο, Κρεάν (46΄ Τσουκαλάς), Βάγκνερ

Στον πάγκο: Ονησιφόρου, Ανδρέου, Λεμέσιος, Παύλου,  Καλογήρου

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης

Α‘ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος

Β‘ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος

4ος Διαιτητής: Νεοφύτου Νεόφυτος

VAR: Χριστοδούλου Κυριάκος

AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης