29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

ΔΑΜΙΑΝΟΥ:Το σημαντικό είναι να ξεπεράσουμε την κρίση όσο πιο γρήγορα μπορούμε

By on 14 Φεβρουαρίου, 2021 0 5432 Views

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Δαμιανού, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ με 3-1, με αποτέλεσμα να επικεντρώνεται πλέον στη μάχη για αποφυγή του υποβιβασμού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που θεωρώ ήταν πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, δεν παρουσιαστήκαμε όπως θέλαμε και όπως έπρεπε, δεύτερο σερί παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο που δείχνουμε κάποια σημάδια που δεν έχουμε συνηθίσει να δείχνουμε και δυστυχώς όταν χάνεις με αυτόν τον τρόπο δεν μπορείς να πεις και πολλά.

Απολογούμαστε στον κόσμο, ξέρουμε ότι τους στεναχωρήσαμε όμως δεν υπάρχει άλλος δρόμος, έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο οποίο μοναδικός στόχος είναι η νίκη και θα πάμε για να δώσουμε τα πάντα για τους τρεις βαθμούς. Τελείωσε το παιχνίδι για μας σήμερα θέλω όμως να θυμίσω κάτι για αυτά τα παιδιά, είναι αυτά που μας πήραν από τους τρεις βαθμούς στους 26, οφείλουμε να τα στηρίξουμε και να τους δείξουμε σεβασμό, τώρα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ η στήριξη στα αποδυτήρια».

Για το πού οφείλεται η κάμψη στην απόδοση: «Όλες οι ομάδες περνούν μια κάμψη, είναι φυσιολογική ,όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος πέρασαν από κρίσεις. Είναι φυσιολογικό, είναι δυστυχώς αυτή η στιγμή που περνούμε, το σημαντικό είναι να την ξεπεράσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Το πιο εύκολο είναι να ρίχνει ο ένας τις ευθύνες στον άλλον, το σημαντικό είναι να στηρίξουμε τα παιχνίδια για να αντιδρτάσουμε. Ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος όταν οκτώ ομάδες παίζουν για να μείνουν στην κατηγορία οι τέσσερις, στόχος να ξεμπερδεύουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε».