28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Χωρίς Σέχου-Γκόμεθ αλλά μόνο νίκη στοχεύει η Ομόνοια στο Αμμόχωστος

By on 13 Φεβρουαρίου, 2021 0 730 Views

Με προπόνηση που έγινε στο “Ηλίας Πούλλος” η Oμόνοια χθες ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το σημερινό (13/2) παιχνίδι κόντρα στον Ερμή το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Γκόμεθ και Σέχου αλλά και ο τραυματίας Χαράλαμπος Κυριακίδης.

Στόχος της Ομόνοιας είναι μόνο η νίκη, η εξασφάλιση των τριών βαθμών που θα της επιτρέψουν να συνεχίσει το αήττητο σέρι της και παράλληλα θα της δώσουν την ευκαιρία να ανέβει ξανά στην πρώτη θέση με την ευχή να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος.Οι απουσίες των Σέχου και Γκόμεθ είναι σημαντικές αλλά δεν ανησυχούν αφού θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν ανάσα πριν αρχίσει η σειρά των ντέρμπι ,ενώ υπάρχουν αρκετές επιλογές στο ρόστερ για να καλυφθούν κόντρα στον Ερμή τα κενά τους. Επιστρέφει ο Τόμας Χούμποτσαν, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρίσκεται ο Φαμπιάνο και μπροστά του θα είναι οι Λέτσιακς (αριστερά), Χούμποτσαν (δεξιά), με κεντρικό δίδυμο τους Λούφτνερ και Λανγκ. Στο κέντρο δίπλα από τον Κούσουλο θα επιστρέψει ο Γκόμες, ο οποίος θα κληθεί να αντικαταστήσει το κενό του Γκόμεθ. Τις τρεις θέσεις τις μεσοεπιθετικής γραμμής κτυπούν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Τιάγκο, Λοΐζου, Ασάντε, Μποτεάκ, Παπουλής και Τζιωνής, είναι πιθανόν να πάρουν φανέλα βασικού, με τους πρώτους τρεις να είναι τα φαβορί. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τσέποβιτς και στον πάγκο θα μείνει ο Ντούρις.

Η ενημέρωση :

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (13/02) αγώνα με τον Ερμή για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η αποστολή μας αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο N. Papas Group Αμμόχωστος-Επιστροφή, θα αρχίσει στις 18:00 και θα προβληθεί τηλεοπτικά από την Cablenet