25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Διπλό της Ομόνοιας & Over 1.5 goals; Απόδοση 1.55 στην Bet on Alfa

By on 13 Φεβρουαρίου, 2021 0 1153 Views

Ερμής και Ομόνοια θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στις 18:00 στο στάδιο «Αμμόχωστος» στον αγώνα με τον οποίο αρχίζει η 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA Α’ κατηγορίας.

Είναι διαθέσιμος ο σημερινός αγώνας από την Bet on Alfa, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy και κάντε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας, που ανάμεσα σε άλλα προσφέρει και το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Με νίκη η Ομόνοια θα βρεθεί μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας και προβάλλει σαν το μεγάλο φαβορί του σημερινού αγώνα με την απόδοση του διπλού να είναι 1.35. Από την πλευρά του ο Ερμής κάνει προσπάθεια παραμονής στην Α’ κατηγορία και ο άσος έχει απόδοση 7.50, ενώ στο 4.50 προσφέρεται το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals προσφέρεται σε απόδοση 1.70, στο 1.95 είναι η απόδοση του under 2.5 goals και απόδοση 2 έχει η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Το διπλό της Ομόνοιας σε συνδυασμό με το over 1.5 goals προσφέρεται σε απόδοση 1.55, ενώ νίκη της Ομόνοιας σε συνδυασμό με το over 2.5 goals έχει απόδοση 2.

Για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, προσφέρονται επίσης και ειδικά στοιχήματα, όπως το αποτέλεσμα του αγώνα στο πρώτο δεκάλεπτο, το χρονικό σημείο επίτευξης του πρώτου γκολ και η νίκη χωρίς να δεχτεί κάποιο γκολ η ομάδα που θα νικήσει τον αγώνα.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές, ενώ προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa/

Ακολουθήστε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetonAlfa/