25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Εθνικού ανάβαση…Κέρδισε και την Καρμιώτισσα 2-1 και βλέπει πιο ψηλά

Εθνικού ανάβαση…Κέρδισε και την Καρμιώτισσα 2-1 και βλέπει πιο ψηλά

By on 11 Φεβρουαρίου, 2021 0 428 Views

Με γκολ των Μιγκελίτο (26′) και Μαΐντεβατς (52′) ο οποίος πέτυχε το τρίτο του γκολ σε 4 παιχνίδια ο Εθνικός νίκησε 2-1 την Καρμιώτισσα που μείωσε με τον Ρομό (79′), στο στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής και το Balla σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Στους 22 βαθμούς ο Εθνικός που συνέχισε την ανοδική του πορεία και πλησίασε τις ομάδες που βρίσκομνται πιο πάνω στο β΄γκρουπ, παρέμεινε στον πυθμένα της βαθμολογίας με 18 η Καρμιώτισσα.

Το γκολ του Μιγκελίτο στο 26’ έκανε την διαφορά στο πρώτο ημίχρονο, με τον Εθνικό και την Καρμιώτισσα να μοιράζονται τις εντυπώσεις και τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στα σημεία και στην… ουσία.

Οι κυανόλευκοι της Άχνας ευτύχησαν να ξεκινήσουν ιδανικά στο β’ ημίχρονο με τον Μαΐντεβατς στο 52’ να σημειώνει το τρίτο προσωπικό γκολ σε τέσσερα ματς με την φανέλα του Εθνικού βάζοντας τις βάσεις για την νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 79′ με τον Ρομό όμως οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν με τον καταλληλότερο τρόπο το σκορ και πήραν μια πολύ σημαντική νίκη.

9′ Ο Ζάκπε έκανε το γυριστό σουτ, η μπάλα καταλήγει έξω.

14′ Ο Μαΐντεβατς βρίσκει χώρο εκτός περιοχής και κάνει το συρτό σουτ, με τον Τούμπα να πέφτει και να μαζεύει την μπάλα.

18′ Ο Μπογκαντίνοφ βγαίνει και μαζεύει την μπάλα προτού… απειλήσει ο Ρομό μετά από μακρινή μπαλιά.

26′ ΓΚΟΛ 1-0! Γκολάρα από τον Μιγκελίτο!  Ο Μαΐντεβατς μπήκε στην περιοχή από δεξιά έκανε το γύρισμα, αμυντικός της Καρμιώτισσας απομάκρυνε την μπάλα που πήγε στον Μιγκελίτο λίγο έξω από την περιοχή. Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια στον Τούμπα ανοίγοντας το σκορ.

32′ Ο Μαΐντεβατς δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την σέντρα από τον Ζάκπα, και δεν μπόρεσε να σουτάρει από πλεονεκτική θέση στην περιοχή.

39′ Ο Χριστοφή σεντράρει, ο Ρόμο στην καρδιά της περιοχής κάνει την κεφαλιά, η μπάλα καταλήγει έξω.

46′ Μετά από λάθος του Μπογκαντίνοφ, ο Σάσι πάσαρε στον Ρόμο ο οποίος έκανε την προβολή όμως ο τερματοφύλακας του Εθνικού μάζεψε την μπάλα.

53′ ΓΚΟΛ 2-0! Μαΐντεβατς! Ο Ουαλί έδωσε την κάθετη πάσα στον Παπαγεωργίου στην περιοχή με τον δεύτερο να κάνει το γύρισμα, με τονΜαΐντεβατς με προβολή να κάνει το 2-0!

79′ ΓΚΟΛ 2-1! Ο Ρομό μειώνει σε 2-1. Με ατομική ενέργεια στην περιοχή ο Ρομό ντριμπλάρει και με πλασέ σκοράρει!

89′ Εκτέλεσε το φάουλ ο Χρίστου, ο Στυλιανού έκανε την κεφαλιά, με τον Μπογκαντίνοφ να μαζεύει την μπάλα.

90’+1′ Ο Ηλία στην αντεπίθεση κάνει το σουτ, η μπάλα στον Πέρεζ και καταλήγει έξω.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Η.Χαραλάμπους): Μπογκατίνοφ, Ντεϊβίσον, Περατικός, Μιγκελίτο, Παπαγεωργίου (Ταράσοφς 83′), Κουντόμπιακ, Κυπριανού, Ουαλί(Ντόλεζαλ 59′), Ζάκπα (Κοστόφσκι 90’+2′), Χριστοφή, Μαΐντεβατς (Κ.Ηλία 83′)
Στον πάγκο:Στρατηλάτης, Μ.Ηλία, Χαραλάμπους, Γκόρουπετς, Κουσιάππα.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (Χ.Μιχαήλ): Τούμπας, Ευσταθίου (Χέρσκοβιτς 38′), Μπαράνοφ, Νεοφύτου (Βαλέντε 46′), Χριστοφή (Στυλιανού 69′), Πέρεζ, Ι.Σάσι, Ρέινολντς (Μπουμπακάρι 78′), Χρίστου, Χατζηβασίλης (Ο.Σάσι 46′),  Ρόμο.
Στον πάγκο: Κίττος, Παχίπης, Σάββα, Καψός

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Περατικός, Μιγκελίτο, Μπογκαντίνοφ (3η), Κοστόφσκι/ Σάσι

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γεώργιος
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Γεωργίου Παύλος
Παρατηρητής: Γεωργίου Ανδρέας