ΘΕΜΑΤΑ
Like

A.ΘΕΟΛΟΓΟΥ:Σύγκρουση συμεφερόντων Παπαχαραλάμπους στην υπόθεση Α.Ελευθερίου

10 Φεβρουαρίου, 2021
495 Views
0 Comments
A.ΘΕΟΛΟΓΟΥ:Σύγκρουση συμεφερόντων Παπαχαραλάμπους στην υπόθεση Α.Ελευθερίου

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Άννα Θεολόγου, εγείρει σημαντικό θέμα που αφορά την υπόθεση Άντρη Ελευθερίου.

Υπάλληλος από το δικηγορικό γραφείο το οποίο διατηρεί ο υπό παραίτηση πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, έχει αναλάβει την υπεράσπιση του παράγοντα που έχει καταγγείλει η Άντρη Ελευθερίου για σεξουαλική κακοποίηση.

Με ανάρτησή της, η Άννα Θεολόγου κάνει λόγο για ξεκάθαρη σύγκρουση συμφερόντων και αποκαλύπτει τι λέχθηκε σήμερα στη Βουλή:

“Αγαπητή Άντρη Ελευθερίου, λυπούμαι που δεν αναδείχθηκε από την σημερινή Επιτροπή Θεσμών η σύγκρουση συμφερόντων του παραιτηθέντα προέδρου της Επιτροπης Δεοντολογίας του Αθλητισμού για την υπόθεση σου…

Σήμερα στην Επιτροπή παρουσιάστηκε η ξέκαθαρη σύγκρουση συμφερόντων του δικηγορικού γραφείου Κούσιος, Κορφιώτης, Παπαχαραλάμπους ΔΕΠΕ (γραφείο του Αντρέα Παπαχαραλάμπους) που ανέλαβε εδώ και ένα μήνα την υπεράσπιση του υπο κατηγορία ατόμου για σεξουαλικά αδικήματα προς το πρόσωπο της αθλήτριας και ΚΑΝΕΝΑΣ βουλευτής δεν θεώρησε οτι υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων όταν ο κ.Παπαχαραλάμπους ήταν μέχρι χτες εν ενεργεία πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Όταν ρωτήθηκε απο μένα ο κ.Παπαχαραλάμπους εαν ο δικηγόρος (Λούκας Χαβιαράς) που ανέλαβε την υπεράσπιση είναι υπάλληλος του γραφείου του είπε χαρακτηριστικά “Ναί, so what?”

So what Άντρη Ελευθερίου αν είναι στο γραφείο του, ο άνθρωπος δεν θεωρεί λάθος το γραφείο του να εκπροσωπεί τον άνθρωπο που εσύ καταγγέλεις για σεξουαλικά αδικήματα που θα έπρεπε η επιτροπή δεοντολογίας να διερευνήσει…και αυτός ήταν πρόεδρος!

So what…είσαι απλά άτυχη που ζεις σε αυτό τον τοπο και κάνεις περήφανους τους ανθρώπους του με τις επιδόσεις σου!

So what…αν έχεις τύχει αυτής της συμπεριφοράς και αν θα έπρεπε να φωνάξεις για να σε ακούσουμε ολοι μας ανεξαιρέτως!

So what…this is Cyprus!

Υ.Γ. Εαν η σύγκρουση συμφερόντων ερμηνεύεται κατα το δοκούν, αναμένω να ακούσω και στην περίπτωση των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου οτι είναι οι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ των δικηγορικών τους γραφείων που έκαναν αιτήσεις για διαβατήρια ώστε να αποποιηθούν των ευθυνών τους οι ίδιοι για σύγκρουση συμφερόντων στο σκάνδαλο των πολιτογραφήσεων!

Υ.Γ2. ΛΥΠΟΥΜΑΙ επισης που συνάδελφος βουλευτής δικαιολόγησε την θέση αυτή ως “αν ολα τα δικηγορικά γραφεία που έχουν σύγκρουση συμφερόντων παύουν να αναλαμβάνουν υποθέσεις εν θα έχουν δουλειά”!!!!!!

Comments are closed.