23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024

MΠΕΡΓΚ:Αξίζαμε να νικήσουμε και ήταν μια καλή εμφάνιση

By on 9 Φεβρουαρίου, 2021 0 2057 Views

Ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ μετά τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας ανέφερε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το τρίποντο. Σκοράραμε δύο πολύ όμορφα γκολ. Συνολικά ήταν εντάξει η εμφάνιση μας. Αξίζαμε να νικήσουμε και ήταν μια καλή εμφάνιση».

Ποιοι ποδοσφαιριστές ξεχώρισαν και ένα σχόλιο για Τσέποβιτς και Λέζιακς: «Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και για να κερδίσεις πρέπει όλοι να έχουν συμμετοχή και να αποδώσουν. Ήταν μια ομαδική προσπάθεια και εμφάνιση. Πέτυχε δύο γκολ ο Τσέποβιτς και ήταν ωραίος ο τρόπος. Γενικά ήταν η ομαδική μας παρουσία καλή. Η νίκη για να έρθει χρειάζεται 11 παίκτες.. Ο Κούσουλος με τον Γκόμεθ έλεγξαν το παιχνίδι, όπως ο Λούφτνερ και ο Λανγκ στην άμυνα. Στα άκρα οι Ασάντε και Λοΐζου. Γενικά όλα τα παιδιά έπαιξαν καλά και προσπάθησαν. Όπως είπα ήταν ομαδική η παρουσία μας».

Αν ο Τσέποβιτς είναι ο επιθετικός που έλειπε από την Ομόνοια: «Ναι. Ταιριάζει με τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, για αυτό τον αποκτήσαμε. Δουλεύουμε στη φυσική του κατάσταση και τη φρεσκάδα του. Σιγά σιγά αρχίζει και μπαίνει στο παιχνίδι μας».

Για το αήττητο σερί των 14 αγώνων: «Σίγουρα όταν κερδίζεις και έχεις καλή απόδοση έρχεται και η ψυχολογία. Για παράδειγμα σήμερα είχαμε αυτοπεποίθηση γιατί έχουμε νίκες, επιτυχίες. Ήμασταν συμπαγείς στην άμυνα, πετύχαμε δύο γκολ και γιατί να μην έχουμε άλλωστε αυτοπεποίθηση».