26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Γρήγορα,εύκολα,ξεκούραστα η Ομόνοια 2-0 τη Ν.Σαλαμίνα και περιμένει

Γρήγορα,εύκολα,ξεκούραστα η Ομόνοια 2-0 τη Ν.Σαλαμίνα και περιμένει

By on 9 Φεβρουαρίου, 2021 0 2039 Views

Άνετη επικράτηση για την Ομόνοια κόντρα στη Ν.Σαλαμίνα με 2-0, έχοντας σε πολύ καλή βραδιά τους Λέζιακς και Τσέποβιτς. Ο Τσέχος… σέρβιρε και ο Σέρβος τελείωνε τις φάσεις από κοντά δείχνοντας για ακόμη μία φορά ότι είναι ο ποδοσφαιριστής που χρειαζόταν η Ομόνοια  στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου.Η νίκη της Ομόνοιας ήρθε γρήγορα…εύκολα,χαλαρά και ξεκούραστα αφού πέτυχε νωρίς τα γκολ και στο β΄ημίχρονο έκανε οικονομία δυνάμεων.Η Ν.Σαλαμίνα άργησε να κατεβεί στον αγώνα και δέχθηκε χωρίς δυσκολία δύο γκολ και φυσιολογικά έχασε μένοντας μακριά από την πρώτη εξάδα και πλέον θα στοχεύει να μείνει μακριά από την καυτή ζώνη.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ ανέβηκε στην κορυφή και στους 50 βαθμούς, περιμένοντας τα αποτελέσματα των ντέρμπι που έχουν να δώσουν Απόλλωνας  και ΑΕΛ  για να δει που θα την βρει το τέλος της 24ης αγωνιστικής.

Το ματς:

Το παιχνίδι άρχισε με την Ομόνοια να ελέγχει το τέμπο και στην πρώτη της καλή στιγμή στο 14’, ο Λέζιακς έκανε το γύρισμα με τον Τσέποβιτς να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά. Έπειτα, οι γηπεδούχοι έκαναν διαχείριση με τη Ν.ΣΑΛνα μην μπορεί να δημιουργήσει και να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Φαμπιάνο. Ίδια προσπάθεια στο 37’ για την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ για το 2-0, με τον Λέζιακς να απελευθερώνεται από τα αριστερά, να γυρίζει στο ύψος του πέναλτι εκεί που βρισκόταν ο Τσέποβιτς για να σπρώξει για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Βεσελόφσκι.

Το πολύ σημαντικό προβάδισμα που απέκτησαν οι «πράσινοι» τους έδωσε τη δυνατότητα να… κατεβάσουν ταχύτητα στο β’ ημίχρονο. Πέρα από τη φάση στο 59’ με τον Βάγκνερ για τη Ν.Σαλαμίνα , δεν απείλησε καθόλου τον Φαμπιάνο που ήταν… θεατής. Η Oμόνοια που έψαξε και τρίτο γκολ, κυρίως μέσω στατικών φάσεων αλλά και με ένα μακρινό σουτ του Τζιωνή δεν το βρήκε, με τη νίκη της ουσιαστικά να διαμορφώνεται από το πρώτο 45λεπτο.

OMONOIA(Χ. Μπεργκ): Φαμπιάνο, Λέζιακς, Σέχου, Λανγκ, Λούφτνερ, Γκόμεθ, Κούσουλος, Τιάγκο, Λοϊζου (72′ Τζιωνής), Ασάντε (77′ Ντούρις), Τσέποβιτς (72′ Παπουλής)
Στον πάγκο: Παναγή, Κίκο, Μαυρίας, Παναγιώτου, Γκόμες, Μποτεάκ

N.SALAMINA (Σ. Δαμιανού): Βεσελόφσκι, Σεργίου, Νικολάου (78′ Μπρένο), Σανκόχ, Χριστοφόρου, Καμισόκο, Οσέι, Κονφέ (88′ Ανδρέου), Σιαθάς (58′ Ντουβεντρού), Τσουκαλάς (58′ Κρεάν), Βάγκνερ (78′ Πικής)
Στον πάγκο: Ονησιφόρου, Λεμέσιος, Παύλου, Καλογήρου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκόμεθ (6η) / Οσέι (8η)

Διαιτητής: Τιμόθεος Χριστοφή
Α’ Βοηθός: 
Μάριος Καλογήρου
Β’ Βοηθός: 
Ιωάννης Λαζάρου
4ος: Κωνσταντίνος Φωτίου
VAR: 
Βασίλης Δημητρίου
AVAR: 
Μάριος Δημητριάδης
Παρατηρητής: 
Μιχάλης Ιωάννου