Like

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ: Αλίμονο να συζητάμε εάν θα μείνει το ΑΠΟΕΛ ακέφαλο.(Για την προκήρυξη κάναμε το σωστό)

9 Φεβρουαρίου, 2021
1655 Views
0 Comments
ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ: Αλίμονο να συζητάμε εάν θα μείνει το ΑΠΟΕΛ ακέφαλο.(Για την προκήρυξη  κάναμε το σωστό)

Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Super Sport FM 104.0 παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος ο οποίος αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα στο ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

«Να ξεχωρίσουμε δύο πράγματα. Άλλο η ορισμένη Γενική Συνέλευση Μαΐου και άλλο η Έκτακτη. Η Έκτακτη γίνεται για συγκεκριμένους λόγους. Θυμάμαι είχαμε Έκτακτη το 2015 όταν είχε αποφασισθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Συμβαίνει για συγκεκριμένο λόγο και αυτή έχει οριστεί για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Όποιος βάλει υποψηφιότητα θα θέσει τον εαυτό του προς τους μετόχους. Ο δρόμος είναι ανοικτός όποιος επιθυμεί να βάλει υποψηφιότητα. Θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι όταν ένα Δ.Σ. παραιτείται τότε αυτό είναι άμεσο. Να αναφέρω π.χ. την επίσημη ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ στις 29 Οκτωβρίου 2013 όταν η διοίκηση Φοίβου Ερωτοκρίτου κάλεσε ‘Έκτακτη Γενική Συνέλευση».

Υπάρχει κάποιος λόγος που συγκλήθηκε η Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση; «Νομίζω το ερώτημα έχει απαντηθεί εδώ και αρκετό καιρό. Η νυν διοίκηση έχει αναφέρει και σε άλλες ανακοινώσεις ότι οποιοσδήποτε επιθυμεί να αναλάβει μπορεί να το πράξει. Αυτή τη στιγμή είναι η σωστή διαδικασία. Αυτό έγινε και το 2013. Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση που θα αναφέρεται στις λεπτομέρειες υποβολής υποψηφιοτήτων και την ατζέντα της Έκτακτης Εκλογικής Συνέλευσης. Έχει οριστεί σε μία περίοδο που υπερβαίνει των μέτρων για την πανδημία και ελπίζουμε να γίνει με φυσική παρουσία. Οφείλω να πω ότι ως υπαλληλικό προσωπικό προσπαθούμε να δούμε τις επιλογές που υπάρχουν για να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο».

Ο κ. Πετρίδης θα είναι υποψήφιος εκ νέου; «Ο πρόεδρος και το νυν Δ.Σ. είναι υπεύθυνοι για την ομαλή λειτουργία της εταιρείας μέχρι την ημέρα της Εκλογική Συνέλευσης. Δεν γνωρίζω τι θα πράξει και δεν έχει τοποθετηθεί για αυτό το θέμα. Έχει μιλήσει και ο ίδιος σε ΜΜΕ χθες και είπε ότι έχει αναφέρει και σε μένα. Αυτό θα εξαρτηθεί και από τα δεδομένα που θα προκύψουν στην Εκλογική Συνέλευση. Αλίμονο να συζητάμε εάν δεν υπάρχει ενδιαφερόμενος να μείνει το ΑΠΟΕΛ ακέφαλο».

Αν κινδυνεύει το ΑΠΟΕΛ: «Η ουσία αυτή τη στιγμή είναι να κοιτάζεις με ρεαλισμό την πραγματικότητα. Σαφώς το ΑΠΟΕΛ δεν κινδυνεύει αλλά τι αποτελέσματα φέρνει. Γενικότερα γύρω από το όνομα του ΑΠΟΕΛ γίνεται μια μεγάλη συζήτηση. Κοιτάζουμε το επόμενο μας παιχνίδι».

Για την στάση του ΑΠΟΕΛ στο Δ.Σ της ΚΟΠ: «Το περασμένο καλοκαίρι και μετά την απόφαση της διακοπής, όλες οι ομάδες αποφάσισαν, πως θα είναι μια χρονιά με 14 ομάδες. Την επόμενη θα πηγαίναμε στις 12. Δεν θα ήταν σωστό να αλλάζαμε μεσούσης της σεζόν το φορμάτ. Κανένας δεν θα μπορούσε να προσδιορίσει πόσο θα επηρεαστούν οι ομάδες. Κατανοούμε. ήμασταν και οι ίδιο παθόντες, διότι ακόμη να φτάσουμε στις κανονικές μας μετρήσεις. Λήφθηκε υπόψη αυτό και γι’ αυτό δεν θα υπάρξει απευθείας διαβάθμιση».

Για το αποτέλεσμα της; «Αυτό που είναι σωστό, αυτό έκρινε το ΑΠΟΕΛ και αυτό εισηγήθηκε. Η πλειοψηφία ακολούθησε την εισήγηση μας. Το ΑΠΟΕΛ θεώρησε και έκανε το σωστό. Ο περισσότερος κόσμος είχε την ίδια αντίληψη. Αν το ΑΠΟΕΛ έχει δημιουργήσει αντιπάθειες δεν έχει κανένα πρόβλημα. Θα ζήσουμε με τις αποφάσεις μας».

Comments are closed.