20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΒΙΤΟΡ ΓΚΟΜΕΣ:Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα

ΒΙΤΟΡ ΓΚΟΜΕΣ:Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα

By on 7 Φεβρουαρίου, 2021 0 948 Views

Ο Βίτορ Γκόμες μίλησε στο γραφείο τύπου της Ομόνοιας για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα…

Η ενημέρωση της Ομόνοιας:

Ο Πορτογάλος μέσος της ομάδας μας παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα για τον εντός έδρας αγώνα της Τρίτης κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Αναφέρθηκε στη δυσκολία του αγώνα, τόνισε τη συγκέντρωση των παικτών για το επερχόμενο παιχνίδι, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στον κόσμο της ομάδας.

Εντός έδρας παιχνίδι εναντίον της Νέας Σαλαμίνας. Πώς το περιμένεις;
«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην έδρα τους και είμαι σίγουρος πως και αυτή τη φορά θα είναι δύσκολο για εμάς».

Κάθε παιχνίδι σε αυτό το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε τη Νέα Σαλαμίνα;
«Η κατάστασή μας είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με αυτή που είχαμε στον πρώτο γύρο όταν τους αντιμετωπίσαμε. Θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο όπως κάνουμε τον τελευταίο καιρό. Πρέπει να είμαστε οργανωμένοι στην άμυνα και γρήγοροι στην ανάπτυξή μας όταν θέλουμε να επιτεθούμε. Να αντιδρούμε σωστά, είτε είμαστε πίσω από τη μπάλα, είτε την έχουμε στην κατοχή μας. Αυτό είναι το κλειδί κατά την άποψή μου».

Πλησιάζουμε στο τέλος της πρώτης φάσης. Πιστεύεις αυτό το γεγονός θα παίξει κάποιο ρόλο στο παιχνίδι;
«Όχι δεν το νομίζω. Είμαστε στον σωστό δρόμο και πρέπει να συνεχίσουμε ακριβώς έτσι χωρίς να σκεφτόμαστε αν πλησιάζει το τέλος της κανονικής διάρκειας. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα από τον οποίο θέλουμε να πάρουμε ακόμη τρεις βαθμούς».

Άλλο ένα γεμάτο πρόγραμμα για την ομάδα μας έρχεται. Πώς το προσεγγίζουμε;
«Όπως κάνουμε από την αρχή της χρονιάς. Έχουμε καλή ομάδα και πολλούς καλούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Είναι δουλειά του προπονητή να αποφασίζει αν θα προβεί σε αλλαγές για να βοηθηθεί η ομάδα. Έχουμε αρκετούς παίκτες ώστε να γίνονται 3-4 διαφοροποιήσεις και η ομάδα να παρουσιάζεται φρέσκια».

Οι οπαδοί μας είναι ενθουσιασμένοι με την καλή φόρμα της ομάδας. Ακόμη και αν δεν μπορούν να έρθουν στο γήπεδο, τι έχεις να τους πεις;
«Νιώθουμε τη δύναμή τους ακόμη και αν δεν είναι εκεί. Πραγματικά όταν αγωνιζόμαστε ακόμα και αν λείπουν εμείς τους νιώθουμε. Το μήνυμά μου είναι να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν έστω και από απόσταση. Τους νιώθουμε δίπλα μας».