ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Like

Νέο παγκύπριο ρεκόρ στο μήκος γυναικών η Φίλιππα Φωτοπούλου

7 Φεβρουαρίου, 2021
524 Views
0 Comments
Νέο παγκύπριο ρεκόρ στο μήκος γυναικών η Φίλιππα Φωτοπούλου

Νέο παγκύπριο ρεκόρ στο μήκος γυναικών και στο κλειστό στίβο έκανε σήμερα το απόγευμα η Φίλιππα Φωτοπούλου που στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας στα πλαίσια του PSD Bank Indoor Meeting Dortmund βελτίωσε το δικό της ρεκόρ(6.46) με επίδοση 6.52 και κατέλαβε την τρίτη θέση!!!

Σαφώς και μιλάμε για πολύ μεγάλη επίδοση με την πρωταθλήτρια μας (σε αγώνα όπου η πρώτη στην κατάταξη Σουηδέζα Χαντί Σάνια με επίδοση 6.82 έπιασε το όριο για την Ολυμπιάδα) να διαλύει το δικό της ρεκόρ λίγες ημέρες μετά την επίδοση που είχε κάνει στις 22/1/2021 και όταν κατέρριψε το 6,42 που είχε η Μαρούλα Λάμπρου – Τελώνη από τις 7 Φεβρουαρίου 1976.

Η Φίλιππα Φωτοπούλου έκανε ένα εξαιρετικό αγώνα στο Ντόρτμουντ αφού πέρα από το 6.52 (στο 2ο άλμα) είχε και άλματα στα 6.40 και 6.37!!! 

Αμέσως μετά τον αγώνα η Φίλιππα έκανε την εξής δήλωση:

«Είμαι πολύ χαρούμενη με την επίδοση μου σημερα. Ηρθα στον αγώνα με τη τέταρτη καλύτερη επίδοση και μπόρεσα να ξεπεράσω τον εαυτό μου και να τελειώσω τρίτη, πετυχαίνοντας νέο Παγκύπριο ρεκόρ. Πρέπει να πω ότι είχα μία ενόχληση στην φτέρνα και αναγκάστηκα να κάνω το πέμπτο άλμα με το αριστερό έτσι ώστε να μην έχανα αυτή την προσπάθεια. Παρόλο τον πόνο ήθελα να αγωνιστώ, το πάλεψα και συνεχίζουμε δυνατά. Σας ευχαριστώ»

Η Φίλιππα μαζί με την αδερφή της Ολίβια έχουν ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα αυτό τον μήνα και πάνε το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Βέλγιο στην Γάνδη και στο BRONZE IFAM GENT INDOOR.

Comments are closed.