28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Φιλικό κλίμα Τιμούρ-Σωφρόνη, παικτών και παραγόντων στο τέλος του ντέρμπι στο ΑΕΚ Αρένα

Φιλικό κλίμα Τιμούρ-Σωφρόνη, παικτών και παραγόντων στο τέλος του ντέρμπι στο ΑΕΚ Αρένα

By on 6 Φεβρουαρίου, 2021 0 3543 Views

Είναι γνωστό ότι οι αγώνες ΑΕΚ-Ανόρθωσης παραδοσιακά είναι αμφίρροπα ντέρμπι, με ένταση ,και απρόβλεπτη εξέλιξη. Πολλές φορές υπήρξαν εντάσεις ανάμεσα σε προπονητές, παίκτες, παράγοντες και φυσικά οπαδούς προ κορονοϊού εποχής.

 Φέτος δεν είδαμε την ένταση προηγούμενων χρόνων. Ανεξάρτητα από το 0-0 το απόγευμα Σαββάτου και το μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ,υπήρξαν δυνατές μονομαχίες αλλά στο πλαίσιο της αθλητοπρέπειας και στο τέλος του αγώνα είδαμε παίκτες των δύο ομάδων να αποχωρούν αγκαλιασμένοι αφήνοντας πίσω τους τις δυνατές μονομαχίες στο 90λεπτο.

 Φιλική ήταν η ατμόσφαιρα ανάμεσα στα διοικητικά στελέχη των δύο ομάδων που ήταν στο γήπεδο με επικεφαλής τους προέδρους των δύο ομάδων Α. Καραπατάκη και Ε.Χαμπουλλά.

 Στο παρελθόν υπήρξαν εντάσεις μεταξύ των Κετσπάγια-Σωφρόνη  ως αντίπαλοι παίκτες και προπονητές. Και σε αυτό το ντέρμπι καθοδήγησαν τις ομάδες τους με το γνωστό τους ιδιαίτερο πάθος αλλά με αλληλοσεβασμό. Πριν από τον αγώνα χαιρετήθηκαν με χαμόγελα και στο τέλος στο χώρο των αποδυτηρίων του ΑΕΚ Αρένα το κλίμα μεταξύ των δύο προπονητών ήταν ιδιαίτερα φιλικό και ευχάριστο παρά το 0-0.

Αυτά είναι τα ευχάριστα… Πάθος και αντιπαλότητα για 90΄αλλά ΑΕΚ και Ανόρθωση όπως και όλες οι άλλες ομάδες δεν έχουν τίποτε να χωρίσουν μεταξύ τους ούτε βοηθά τις ομάδες και το ποδόσφαιρο η αχρείαστη ένταση και αντιπαράθεση…Τι πιο ωραίο να τελειώνει ο αγώνας και να μην υπάρχει αντιπαράθεση αλλά αγκαλιές ,φιλικές κουβέντες και καλό κλίμα;