25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ: Oι δύο ομάδες ήταν σωστά οργανωμένες και δεν επέτρεψαν πολλές φάσεις

ΣΩΦΡΟΝΗΣ: Oι δύο ομάδες ήταν σωστά οργανωμένες και δεν επέτρεψαν πολλές φάσεις

By on 6 Φεβρουαρίου, 2021 0 1959 Views

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ανόρθωση ο προπονητής της ΑΕΚ, Σωφρόνης Αυγουστή.

”Σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, έγινε προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην τελική πάσα όμως και οι δύο ομάδες ήταν σωστά οργανωμένες και έκλεισαν σωστά τους χώρους γι’ αυτό δεν επέτρεψαν πολλές φάσεις. Αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσεις. Δεν έχουμε χρόνο μπροστά μας αφού την Τρίτη έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι”.

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν μπόρεσε να κάνει ευκαιρίες είπε: ”Είχαμε αρκετές προϋποθέσεις, τα υπόλοιπα θα τα αναλύσουμε στην αυριανή προπόνηση. Βρήκαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια και είχαμε κάποια θέματα. Σίγουρα όταν βρίσκεις κλειστές άμυνες πρέπει να βρίσκεις εναλλακτικές λύσεις  στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχουν 39 διαθέσιμοι βαθμοί και θα τους διεκδικήσουμε όλους μέχρι το τέλος”. 

”Αν καταφέρει η ΑΕΚ να βγει Ευρώπη θα είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα την φετινή χρονιά. Μεγάλο κατόρθωμα, το λέω ξεκάθαρα. Δεν κρυβόμαστε. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια απ΄όλους. Υπάρχουν 39 βαθμοί και θα τους διεκδικήσουμε”.