20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δεν ήθελαν να Χάσουν. Σε μέτριο ντέρμπι ΑΕΚ και Ανόρθωση έμειναν στο 0-0

Δεν ήθελαν να Χάσουν. Σε μέτριο ντέρμπι ΑΕΚ και Ανόρθωση έμειναν στο 0-0

By on 6 Φεβρουαρίου, 2021 0 582 Views

Σε ένα μέτριο ντέρμπι όπου δεν ήθελαν να χάσουν …τα κατάφεραν και έμειναν στο 0-0 ΑΕΚ και Ανόρθωση.

Έμειναν στο 0-0 στην «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ» σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από το χαμηλό τέμπο, χωρίς πολλές και μεγάλες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Πολλά φάουλ στο παιχνίδι που έσπαζαν τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Καλύτερη η ΑΕΚ στο Α΄ ημίχρονο χωρίς να φτιάξει ευκαιρίες, ισορροπημένο το β΄ ημίχρονο με ελάχιστες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ΑΕΚ ανεβαίνει στους 38 βαθμούς και παραμένει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη η Ανόρθωση που είδε τον Οκριασβίλι να μπαίνει στο γήπεδο για ένα 10λεπτο μετά από τρεις μήνες, ανέβηκε στους 44, όμως υπάρχει η πιθανότητα να δει την κορυφή να απομακρύνεται.


13′ Μακρινό σουτ του Καλτσά, η μπάλα πέρασε δεξιά από το κάθετο δκοάρι του Μολ με τον Ελβετό να μην ανησυχεί ιδιαίτερα.
16′ Καλή στιγμή για την Aνόρθωσαη  με τον Κορέια να κάνει το σουτ από το ύψος της περιοχής, ο Μολ μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.
17′ Εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά για την  ΑΕΚ με τον Χέιτλι, έπιασε την κεφαλιά ο Μοϊσόφ με τον Λόρια να μπλοκάρει σταθερά.

31′ Κόρνερ του Χέιτλι, ο Τρουγιόλς έπιασε την κεφαλιά, χωρίς όμως να βρει στόχο με τη μπάλα να περνάει δεξιά από την εστία του Λόρια.
36′ Ο Ναράνχο απέφυγε τον Ρισβάνη, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει πάνω από την εστία του Λόρια.


54′ Ευκαιρία για την Ανόρθωση . Μετά από μελέ στην περιοχή, της ΑΕΚ, ο Ελουντού βρήκε τον Κβιλιτάια που δεν έκανε καλό πρώτο κοντρόλ και χάθηκε μία σημαντική προϋπόθεση για την  Ανόρθωση.
55′ Γύρισμα του Χουσμπάουερ από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε πάνω από τον Κβιλιτάια που πήρε καλή θέση στην περιοχή. Η φάση ακυρώθηκε ως οφσάιντ πάνω στον Τσέχο.

-82′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ανόρθωση! Σέντρα του Ελουντού από δεξιά, ο Μοϊσόφ γλίστρησε και έχασε την ισορροπία του, η μπάλα στρώθηκε στον Οκριασβίλι που έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μοϊσόφ. Στην συνέχεια ο Κβιλιτάια έκανε νέο σουτ, με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω. Η Ανόρθωση ζήτησε πέναλτι για χέρι του Μοϊσόφ στο σουτ του Οκριασβίλι, η φάση ελέχθηκε και απ’ το VAR, χωρίς να εντοπιστεί παράβαση αφού βρήκε το χέρι αλλά ήταν στο έδαφος


89′ Λάθος στην άμυνα της  Ανόρθωση, ο Τρισκόφσκι προσπάθησε με γυριστό σουτ να νικήσει τον Λόρια, όμως η μπάλα κατέληξε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Λόρια.

AEK (Σ. Αυγουστή): Μολ, Τρουγιόλς (79′ Σπιρόφσκι), Ακοράν, Τρισκόφσκι, Νάντο (71′ Μακρής), Χέιτλι, Φερνάντες, Γκονζάλεθ, Ιωάννου, Ναράνχο, Μοϊσόφ

Στον πάγκο: Τέουνκενς, Τάντι, Αντωνιάδης, Σπόλιαριτς, Χάουγκεν, Ναούμ, Λαφράνς

Ανόρθωση (Τ. Κετσπάγια): Λόρια, Γκαλίτσιος (75′ Αμπαρτζουμιάν), Αρτυματάς, Κορέια, Νταουσβίλι, Καλτσάς (80′ Οκριασβίλι), Μπουσουλάτζιτς (46′ Χουσμπάουερ), Βργκοτς, Κβιλιτάια (84′ Μανιάς), Ρισβάνης, Ελουντού (84′ Χριστοφή)

Στον πάγκο: Τζουρ, Ντορ Μίχα, Μαργκάσα, Κορέια

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χέιτλι (6η), Φερνάντεθ (3η) / Μπουσουλάτζιτς, Χουσμπάουερ

Διαιτητής: Τιμόθεος Χριστοφή

Α’ Βοηθός: Μιχάλης Σωτηρίου

Β’ Βοηθός: Μάριος Καλογήρου

4ος: Αναστάσης Αναστάση

VAR: Βασίλης Δημητρίου

AVAR: Νίκος Εγγλέζου

Παρατηρητής: Χρίστος Νικολαΐδης